Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Önce müzik, sonra da yemek ziyafeti… Böyle olur Musikicilerin kermesi…
Önce müzik, sonra da yemek ziyafeti… Böyle olur Musikicilerin kermesi…
 
   

     Abdi İpekçi Sergi Salonu’nda Ereğli Musiki Derneği tarafından kermes açıldı. Kermes binası önünde dernek üyeleri tarafından verilen fasıl ziyafetini bazı vatandaşlar şaşkın gözlerle izledi. Musiki Derneği tarafından derneğe katkı sağlamak adına düzenlenen kermeste, dernek ve koro üyelerinin hazırladığı yiyecekler satışa sunuldu. Satışları artırmak ve Ereğli halkının ilgisini kermese çekmek adına böyle bir çalışma yapıldığı belirtildi. Kermese katılarak yiyeceklerden satın alan Fatma ve Dilek Akdağ, ilk kez fasıl eşliğinde bir kermes düzenlendiğini ve fasıl eşliğinde yemeklerini yemenin çok güzel olduğunu ve bu tür kermeslerin devamını dilediklerini söyledi.
     Derneğin Koro Şefi Kerem Akbaş, “Biz Karadeniz Ereğli Musiki Derneği olarak bugün burada değişik bir kermes düzenlemek istedik. Her zaman Ereğli halkının hizmetine sanatımızla katkıda bulunmaya çalıştık. Onlara sesimizle ulaşmaya çalıştık. Bugün de hep beraber bayanlar erkekler elimizden ne geldiyse yiyeceklerle biraz da damaklarına hitap edelim dedik. Ve bunu da yine sanatımızla süsleyelim istedik. Yaptığımız fasılla halkımızın da ilgisini çekmeyi istedik. Musiki derneğinin yapmış olduğu kültür çalışmalarına atıfta bulunmak istedik. Bu konuda da yine bize katkılarından dolayı belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. Başkan Mümtaz Keskin ise, “Bu sanatın yanında, yani sanatı ilerletmek bir şeyler kazandırmak için bizim de belirli bir masraflarımız oluyor. Kiramız elektriğimiz suyumuz. Böyle bir şey yapalım dedik. Hafiften bir Ereğli’ye müzik dinletelim. Müzik eşliğinde kahvaltılarımız, böreklerimiz, böyle bir etkinlik aklımıza geldi. İnşallah başarılı oluruz. Ereğli halkımızı da kermesimize davet ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. Ereğli Musiki Derneği tarafından açılan kermesin iki gün açık kalacağı belirtildi.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.21.104.72  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır