Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Bir avuç arazinin kavgasında öldürülen muhtar toprağa verildi
Bir avuç arazinin kavgasında öldürülen muhtar toprağa verildi
 
   

     Zanlı Aktaş’ın getirildiği Adliye binasının çevresinde yoğun güvenlik önlemi alındı. Hakim karşısına çıkarılan Ecevit Aktaş tutuklanarak Beycuma M Tipi Cezaevi’ne gönderildi. Aktaş’ın ağabeyi Gündüz Aktaş (45) Keller Köyü ile Güzelyurt Köyü sınırları içinde arazi sorunun 4 yıldır devam ettiğini, daha önce yetkili makamlara şikayetçi olmalarına rağmen problemin çözülemediğini kaydetti.

     ÖLDÜRÜLEN MUHTAR TOPRAĞA VERİLDİ
     Cami minaresinin yapımı sırasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada Ecevit Aktaş tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürülen muhtar Saffet Öztürk’ün (48) cenazesi de toprağa verildi. Cenaze törenine çok sayıda muhtar ve vatandaş katıldı. Keller Köyü Muhtarı Saffet Öztürk’ün Türk bayrağına sarılı tabutu, ilk olarak evinin önüne getirilerek dua edildi. Muhtar Öztürk’ün eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu. Sevgi Öztürk, babasının tabutuna sarılarak, “Sen merak etme babacığım, biz iyiyiz” diye gözyaşı döktü. Törende konuşan Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, muhtar Öztürk’e sahip çıkılmadığını ileri sürdü. Daha sonra Keller İlkokulu bahçesine taşınan Öztürk’ün naaşı, kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

     OLAY
     Zonguldak’ın Keller Köyü Çavuşlar Mahallesi’nde arazinin kendilerine ait olduğunu ileri sürerek minare yapımına engel olan Meliha Aktaş ve oğlu Ecevit Aktaş’ı ikna etmeye giden köy muhtarı Saffet Öztürk, Ecevit Aktaş’ın silahlı saldırısına uğradı. Ağır yaralı olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muhtar Öztürk, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Köye yapılan cami ve minarenin bulunduğu orman arazisinin kendilerine ait olduğunu iddia eden Aktaş ailesiyle köy muhtarlığı arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.

İlgili Haber:





 
 
Yorumlarınız
 
IP   13.59.177.14  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır