Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Posbıyık, muhtarlarla kahvaltıda buluştu
Posbıyık, muhtarlarla kahvaltıda buluştu
 
   

     Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık beraberinde eşi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neriman Posbıyık, Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ile birlikte Belen, Belen Yenimahalle, Kepez, Ömerli ve Ören mahalle muhtarları tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Gündoğdu da kahvaltıda hazır bulundu. Ören Mahallesi’nde yeni açılan düğün salonunda düzenlenen kahvaltı sonrasında, mahalle muhtarları, Posbıyık’a katılımlarından dolayı teşekkür ettiler. Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, Posbıyık ve ekibine mevcut mahalleler ve belediyeye yeni katılan mahallerde yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Hizmetler bizi onurlandırıyor. Hizmet etmekte hiç yalnız kalmıyoruz. Başkanımız her zaman bize kapısını açıyor. Ekip çalışması budur. Başkanımıza iş konusunda hiç gitmiyoruz, o ekibini kurmuş hizmetlerde hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde başkanımızın yanındayız.” dedi.
     Posbıyık ise şunları söyledi: “Önemli olan birbirimize sahip çıkmak, sevgiyle, saygıyla ve güler yüzle mücadele vermektir. Dertlerimizi sıkıntılarımızı bu ortamlarda daha iyi ifade edebiliyoruz. Belediye olarak Ereğli’de inanılmaz derecede hareket halindeyiz. Hizmetlerin hızlanması için sistemimizi değiştirdik. Bürokrasiyi ortadan kaldırdık. Hizmetler hızlı ilerlemeye başladı. Belediyemize yeni katılan mahallerde inanılmaz atılım yaptık. Belediyeler işçisinin memurunun taşeron personelinin maaşını ödeyemezken, biz yeni mahallerimize de altyapılarını sularını, kanalizasyonlarını asfaltlarını ön plana çıkarttık. Çalışmalarımız bitmedi. Bunlar zamanla tek tek yapılacak. Ereğli’de daha da güzel çalışmalarımız olacak. Yeter ki birlik ve beraberliğimizi koruyalım.”
     Posbıyık’a kahvaltı sonrasında Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sever tarafından mahallede yapılan çalışmalardan dolayı, Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol tarafından da mahallelere ve köylere belediye tarafından yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi. Posbıyık daha sonra doğum günü olan Uzunçayır Mahallesi Muhtarı Şaban Özcan’a sürpriz doğum günü kutlaması yaparak pasta kesti.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.16.54.63  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır