Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Yangın çıkan restoranın mutfağı kullanılamaz hale geldi
Yangın çıkan restoranın mutfağı kullanılamaz hale geldi
 
   

     Alınan bilgiye göre yangın, Orhanlar Mahallesi Orta Sokak’ta ev yemekleri yapan işyerinde meydana geldi. Sabah saatlerinde yemek yapmaya başlayan işyeri çalışanları mutfak tüpünün bir anda alev alması ile dumanların arasında kaldı. Kısa sürede yükselen dumanlar tüm binayı sararken çalışanlar kendilerini zor da olsa dışarıya atabildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vakit kaybını önlemek adına kaldırımın üzerinden atlayarak ters yönden yangın alanına girdi. İşyeri çalışanlarının da yardımı ile çekilen hortumla yangına müdahale eden itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Aynı binada bulunan diğer işyeri sahipleri ve çalışanları da söndürme çalışmalarını korku dolu gözlerle seyretti. Yangını haber alan iş yeri sahibi ve aynı zaman da Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Meclis Üyesi Selime Yılmaz, itfaiye ekipleri ve çalışanlarından yangınla ilgili bilgi almaya çalıştı.
     Bu sırada dumandan etkilenen iş yeri çalışanları Ümit Akgün (22) ve Firdevs Öney’e (48) sağlık görevlileri müdahale etti. İşyeri çalışanı Firdevs Öney, “Aygaz yanarken bir anda alev aldı. Tüp alev topuna döndü. Tüpten mi arkadaki borudan mı anlayamadık. Bir anda oldu zaten. Patlama olmadı.” dedi. Tansiyonu düşen işyeri sahibi Selime Yılmaz’a sağlık görevlileri tarafından müdahale edildi. Yangını duyan Ereğli Belediyesi meclis üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı Özkan Özyağcı da Selime Yılmaz’ın yanına giderek teselli etti. İtfaiye erleri, yangını kontrol altına aldıktan sonra işyeri içerisinde inceleme yaptı. Yapılan inceleme sırasında işyeri mutfağının büyük kısmının yandığı belirtildi. Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.



Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
 
Yorumlarınız
 
IP   13.58.105.247  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır