Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ameliyat sonrası tutuklandı, ailesi çaresiz kaldı!
Ameliyat sonrası tutuklandı, ailesi çaresiz kaldı!
 
   

     Alınan bilgiye göre, Hasan Türköz isimli vatandaş, yıllar önce eşine hediye aldığı makinenin borcunu ödemediği için taahhüt verdi. Verdiği taahhüdü, eşinin cilt kanserine yakalanması, kızının kalbindeki rahatsızlığı ve kendisinin belindeki rahatsızlığı nedeniyle ödeyemedi. Hasan Türköz’ün eşi Meryem Türköz, eşinin küçükken belinde yaşadığı rahatsızlık sonucu platin takıldığını ve çalıştığı iş yerlerinden hastalığı nedeniyle çıkmak zorunda kaldığını belirterek, eşinin bu durumdan kurtulması için yetkilerden yardım istedi.
     Meryem Türköz, “18 Şubat Salı günü ameliyat oldu. 19 Şubat’ta da tutuklandı. Ameliyattan hemen bir gün sonra. Sabahı tutuklandı. 2 tane sivil polis geldi. Alıp götürdüler. Şimdi Devlet Hastanesi’nde mahkum odasında yatıyor. Kapısında bir tane gardiyan bir tane jandarma bir tane de astsubay nöbet tutuyor. Bunu bu şekilde tutuyorlar. Benim kocam kimseye tecavüz etmedi. Cinayet işlemedi bir şey yapmadı. Taahhütten benim kocam şu anda tutuklu. Neden? Ben 2 çocuğuma ne yedirip ne içireceğimi düşünüyorum. O adam 5 defa ameliyat oldu. Herkese bakıyorum normal geziyor. Benim kocam hala daha özürlü maaşına bağlanamıyor. Kocam 3 ay cezaevinde yatacak. Ben bu adamı buraya getirsem de nasıl bakacağım? Benim elektriğim var. Kiram var. Suyum var. Ben zaman zaman şu evin kirasını veremiyorum. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Kaldım 2 çocukla ortada. Avukata yalvardım. Temizlik yapıp bu parayı ödeyeceğim dedim ama dinlemedi.” dedi. Hasan-Meryem Türköz çiftinin çocukları Elifnur (7) ve İbrahim Altay (3) da babalarının eve dönmesini istediler.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.142.156.255  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır