Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Kapatılan yaya geçidini kullanmak isteyen yaşlı kadın refüjden düştü
Kapatılan yaya geçidini kullanmak isteyen yaşlı kadın refüjden düştü
 
   

Alınan bilgiye göre, Devrim Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, özürlü kızı ile alışveriş yaptıktan sonra evlerine gitmek için yola çıkan Seral Çoruk (73), belediye tarafından kapatılan ve çizgilerinin üzeri boyanmasına rağmen boyasının kalktığı yaya geçidinden geçmek istedi. Orta refüjün kapalı olması sebebiyle atlamaya kalkan yaşlı kadın, bir anda dengesini kaybederek düştü. Asfalta çakılan kadının yardımına çevredeki vatandaşlar koştu, sağlık ve trafik ekiplerine haber verildi. Yerde sabit tutulan ve kafa bölgesinde kanaması olan kadına olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Sedyeye konulan yaşlı kadın, ambulansa alındı. Yaşlı kadının çarşıdan aldığı balık poşeti de polisler tarafından yoldan kaldırıldı. Her şeyden habersiz Seral Çoruk’un özürlü kızı ise annesinin sedyeye alınmasının ardından vatandaşların da yardımı ile ambulansa bindirildi. Özel hastaneye kaldırılan Seral Çoruk’un kafatasında ve kolunda kırık olduğu, ameliyat olması gerektiği kendisine söylenmesine rağmen kendi isteği ile sabah saatlerinde taburcu olduğu öğrenildi.
Kaza sonrasında trafik ekipleri tarafından yaşlı kadının yere düştüğü sırada yoldan geçen halk otobüsüne çarptığı konusunda verilen ifadeler doğrultusunda halk otobüsü sürücüsü M.A. ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldü. Halk Otobüsleri Kooperatif yöneticilerinden Ali Erdoğan yaşlı kadının otobüse çarpmadığını, sürücünün ifadesi alınmak üzere polis karakoluna götürüldüğünü, yaya geçidinin kapatılmasına rağmen yayaların gündüz ve gece yaya geçidini kullandığını söyledi. Diğer yandan kazanın yaşandığı ve belediye tarafından kapatılan yaya geçidi, sabah saatlerinde belediye görevlileri tarafından yeniden boyandı. Polis kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.



 
 
Yorumlarınız
 » Her tarafa hız kesici koyun -   Şşşş / 02 Ekim 2014- 01:42
 
IP   3.15.6.77  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır