Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Meclis Toplantısı’ndan suya yüzde 30 indirim çıktı
Meclis Toplantısı’ndan suya yüzde 30 indirim çıktı
 
   

Ereğli Belediye Meclisi Ekim ayı olağan Meclis Toplantısı 31 Belediye Meclis üyesinin katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 24 gündem maddesi ile açılan oturumda CHP’li belediye meclis üyelerinin su fiyatlarında indirim yapılması önergesi ise oy çokluğu ile kabul edildi, suda yüzde 30’luk indirim yapılmasına karar verildi. CHP’li meclis üyeleri tarafından AK Partili 7 meclis üyesinin belediyeye alınmaması kararı ile ilgili soru önergesi meclis toplantısında tartışmaya neden oldu. Verilen soru önergesine karşılık “Bu konuyu burada konuşmayalım. Makama gelip çayımı için, ben de orada size cevaplandırayım” şeklinde cevap veren Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a, AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, “Makamınıza bizim girme şansımız yok, bize burada cevap verirseniz memnun oluruz. Biz geçtiğimiz 10 yıl süre içinde böyle bir telaffuzla karşılaşmadık.” dedi. 19 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısının ikinci oturumu 2 Ekim Perşembe gününe ertelendi.



 
 
Yorumlarınız
 » TURHAL BELEDİYESİ “HİZMET”, KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ “KAVGA” YARIŞINDA…!!! Ünal SAVAŞ

TURHAL BELEDİYE BAŞKANI SAYIN YILMAZ BEKLER’İN BAYRAM HAZIRLIKLARI AÇIKLAMASI:

Turhal Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Yılmaz BEKLER: “SİZLERİ TURHAL BELEDİYESİNİN KURBAN BAYRAMINA YÖNELİK HAZIRLIKLAR HUSUSUNDA BİLGİLENDİRMEK İSTİYORUM. TURHAL’IMIZDA 8 TANE AYRI MAHALLEDE KURBAN KESİM YERLERİ HAZIRLANDI. Bunlar Varvara Mahallesinde Cuma Pazarının bulunduğu yer, Katlı camii yanı, Binevler cami yanı, Çarşamba pazarı, Mimar Sinan İlköğretim okulu yanı ve Yenişehir’de Can Ekmek karşısındaki boş alan olmak üzere kurban kesim yerlerimiz hazır durumda. Kurban kesim yerlerinde belediyemizin kiralamış olduğu birer tane traktör bulunacak, traktörün arkasında calaska olacak ve bu calaska ile kurbanlık hayvanımızı yatırıp kesmeniz yada kurbanlık hayvanınızı asıp derisini rahat yüzmeniz için bu traktörler sizlere hizmet verecek. Ayrıca KURBAN KESİM YERLERİNİN ALTLARINA BETON ATILDI, ÇEŞMELER ÇEKİLDİ VE CALASKALAR ASILDI. KURBAN KESİM YERLERİ ANLIK TEMİZLİK YAPILARAK PİSLİKLERİN BİRİKMEMESİ VE KOKUYA SEBEP OLMAMASI DA SAĞLANMIŞ OLACAK.

HAYVAN PAZARI VE MEZBAHANELER YENİLENDİ

Hayvan Pazarımızın ve mezbahanemize yeni asfalt atıldı. Hayvan Pazarımız da restorasyon yaptık. Çitler boyandı, çay ocağı, lokantası, hizmet alanı sosyal tesisi boya yapılarak elden geçirilerek sizlerin hizmetine sunuldu.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ, YENİ UYGULAMA BAŞLIYOR

Yine mezarlıklarımızda da hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Ekiplerimiz mezarlıklar içerisinde kabristanların bakım ve onarımlarını yapıyorlar, otlar biçiliyor, dikenlerden temizleniyor, ağaçlar budanıyor. Bu kurban bayramında kabristanlarda sizleri birde ilk bekliyor. KABRİSTANLAR DA 24 SAAT KURAN-I KERİM OKUNMASI UYGULAMASINI BAŞLATIYORUZ. Bu Kurban bayramından itibaren Kale, Şeyh Şabettin ve Asri Mezarlıklarında 24 saat Kuran-ı Kerim okunacak.

BAYRAM BOYUNCA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ

Yine Kurban Bayramı boyunca vatandaşlarımız Belediye otobüslerinden ücretsiz faydalanabilecekler. BAYRAM ZİYARETLERİNİZDE İLÇEMİZDE BİR MAHALLEDEN BİR MAHALLEYE GİDERKEN BELEDİYE OTOBÜSLERİMİZİ ÜCRETSİZ KULLANABİLECEKSİNİZ.” Dedi

Kaynak: http://www.turhal.bel.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=839:haber14_190&catid=39:güncel-haberler&Itemid=617

YÜREKLERE SEVGİ DOLSUN, HAYIRLI BAYRAMLAR OLSUN.

SAYGILARIMLA

https://twitter.com/unalsavas60 -   Ünal SAVAŞ / 02 Ekim 2014- 12:16
 
IP   3.138.116.20  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır