Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli’de kaza: 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı
Ereğli’de kaza: 1 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı
 
   

     Ereğli-Alaplı Karayolu Göktepealtı Mevkisi’nde meydana gelen kazada; iddiaya göre, 67 LT 123 plakalı otomobil sürücüsü Berke D. (16) 5 arkadaşı ile birlikte Alaplı’daki öğretmenlerinin Öğretmenler Günü’nü kutlamak için yola çıktı. Berke D., Ereğli Alaplı Karayolu Göktepealtı Mevkisi’nde virajda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, takla atarak yaklaşık 50 metre sürüklendi. Otomobilde sürücü Berke D. ile birlikte bulunan 5 genç sağa sola savruldu. Kazayı görenler, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen Alaplı ve Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, önce yanan otomobili söndürdü ve daha sonra sağlık ekiplerine yardım ederek, yaralıları çevreden ambulanslara aldı. Yaralıları ambulansa alma sırasında, sağlık görevlilerinin yaralıları habersiz olarak ambulansa alan vatandaşlarla arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Araçtan fırlayarak, Erdemir’e ait yüzme havuzuna uçan genç ise yürüyerek kaza yerine getirildi. Sedyeye yatırılan ve üşüdüğünü söyleyen gencin üzerine battaniye örtülürken, genç, kaza yerine gelen yakınlarına yüzünde bir şey olup olmadığını sordu. İlk müdahalesi yapılan genç, ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Olayı gören bir çevre sakini, “Aracın içerisinde 6 kişi varmış. Buradan gelirken takla atmış. Bir tanesi buraya düşmüş. İki tanesi havuzun oraya düşüyor. Bir tanesini yandan, bir tanesini de egzozun oradan arkasına düşmüş. Söndürülürken kimse fark etmemiş. Aracın arkasında olan kız çocuğuydu.” dedi. Mahalle sakinlerinden bir başka vatandaş, çalıştığı sırada kazayı gördüğünü, aracın virajdan çıkar çıkmaz kontrolü kaybettiğini, önce su kanallarına vurduğunu, çocuklardan birisinin düştüğünü görür görmez polisi aradığını söyledi.
     Kaza sonrasında olay yerine gelen Alaplı Bölge Trafik ekipleri, kaza alanını emniyet şeridi ile kapattı. Kazada, ismi Emre Cerrah (16) olduğu öğrenilen gencin hayatını kaybettiği bilgisini alan polisler, meraklı vatandaşların emniyet şeridi dışına çıkmalarını istedi. Ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve isimleri öğrenilen yaralılardan Batuhan K. (16), Elif E. (16), Halil A. (16), Berke D.’nin durumlarının ciddi olduğu, Ahmet A.B.’nin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aynı okulda okudukları öğrenilen 6 arkadaşın, aldıkları kurabiye ve içeceklerle birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Alaplı’daki öğretmenlerine ziyarete gittikleri ifade edildi. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.





 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   44.192.132.66  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır