Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Ereğli heyeti, Toptan’dan destek istedi
Ereğli heyeti, Toptan’dan destek istedi
 
   

     Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atilla Akar, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Pazarcılar Esnafı ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Fehmi Taşkın, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Marangozlar, İnşaat, Mobilya Ağaç İşleri ile Uğraşanlar Odası Başkanı Metin Yüksel, Karadeniz Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Şakir Başol, Kdz. Ereğli Kent Konseyi Başkanı Noyan Keskin, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kelafet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Kemal Özer, Murahhas Aza Nihat Öztürk, Denetim Kurulu üyesi Yücel Oktay, Denetim Kurulu Üyesi Kamil İşgören’in aralarında bulunduğu Ereğli heyeti Ankara’da çeşitli temaslarda bulundu. İlk ziyaret ve destek talebi de Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanlarından AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’a gerçekleşti. Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski yerinin bulunduğu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi’ne fakülte yapılmak üzere devredilmesine ilişkin AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan talepte bulunduğu ve dosyalar verdiğini hatırlatan Kdz. Ereğli Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hikmet Tezel, Türkiye Büyük Millet Meclisi önceki başkanlarından ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’dan destek istedi.
     İlçenin ekonomik ve sosyal gelişimine ciddi katkı sağlayacak yeni fakültelerin ilçeye mutlaka kazandırılması gerektiğini hatırlatan Tezel, “Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’nin eski bulunduğu alandaki arsalarının fakülte yapılmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesi’ne devri konusunda Milletvekilimiz Ercan Candan ve Ereğli Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal, Başbakana bir dosya sundu. İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişmesine bu süreç bizler için oldukça önemli bir konu. Halkımız da bunu çok istiyor. Bölgemizin gelişmesine katkınızı biliyoruz bu konuda sizlerin de desteğini ve katkılarını bekliyoruz.” dedi. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan’ın da bu konuda ciddi bir çaba içerisinde olduğunu belirten Toptan, birlik ve beraberlik içerisinde bu talebi olumlu noktalara taşımak istediklerini kaydetti. Candan’a çabalarından ötürü teşekkür eden Toptan, Zonguldak’ın en büyük sorununun ise meselelerine yeterince sahip çıkamayışına bağladı.



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.226.150.175  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır