Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Belediye’yle sorun yaşayan Gazi, kendini yakmak istedi
Belediye’yle sorun yaşayan Gazi, kendini yakmak istedi
 
   

İddialara göre Zonguldak Belediyesi tarafından Demir’in, Milli Egemenlik Caddesi’nde köfte ekmek, dürüm, tost ve meşrubat satışı yaptığı köfte otobüsüne işletme ruhsatı verilmedi. Köfte otobüsünün kaldırılması üzerine Belediye ve Valiliğe müracaat etmesine rağmen çözüm bulamayan Demir, Atatürk Anıtı önünde elindeki benzin dolu şişeyi göstererek kendini yakacağını söyledi. Yapılan eylemi fark eden polislerin ikna çabası da yetersiz kaldı. Bu sırada yanına gelen AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör, kendisini Vali Ali Kaban ile görüştüreceğini anlatarak Demir’i ikna etti. Elindeki benzin şişesini polise veren Demir, önce valilikteki polis noktasına getirilerek sakinleştirildi. İşgaliye bedelini ödemesine rağmen belediyenin otobüsünü kaldırttığını iddia eden Melih Demir, şunları söyledi: “Ben Milli Emlak işgaliye bedelini ödüyorum. Ancak belediye orayı kullanmamam için her türlü şeyi yapıyor. Biz bu kadar mı ucuzuz? Birçok kafe ve restoran ruhsatsız. Onları yıkamıyor, gücü yetmiyor, geliyor benim ekmek tekneme göz dikiyor. Bize bu 40 metrekarelik yeri reva görmüyorlar. Bu Türkiye’nin ayıbıdır.”
Olayı haber alınca oğlunun yanına gelen anne Gülcan Demir de belediye yetkililerinin kendilerini zorla dışarı çıkarttığını kaydetti. İfadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen Demir’in Vali Ali Kaban ile görüştürüleceği öğrenildi. Melih Demir, Güneydoğu’da askerlik görevini yaparken 36 yaşında gazi oldu. Daha sonra memleketine dönen Demir, kentte hizmet dışı bırakılan bir halk otobüsünü 25 bin liraya satın alarak seyyar köfte dükkanına çevirdi. Gazipark ismini verdiği seyyar köfte dükkanının 40 metrekarelik arsası için de Milli Emlak kirası ödemeye başladı. Zonguldak Belediyesi ruhsatsız çalıştığı gerekçesiyle buna izin vermedi.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   52.55.55.239  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Mart 2024
Zonguldak’ın Ereğli’de denizde ölü bulunan 25 yaşındaki gencin kimliği belli oldu. Gencin isminin Ar..
27 Mart 2024
Rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Kdz. Ereğli Belediyesi önceki dönem Belediye Meclis Üyesi Hacı Mah..
27 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde denizde erkek cesedi bulundu. Bulunan cesedin kimlik tespiti için çalışma..
26 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği otomobil, direğe çarparak ..
26 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, belediye meclis üyesi adayları, İYİ Parti K..
26 Mart 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinden çok sayıda ilaç içen çocuk hastanelik oldu. Küçük çocuk yapılan ilk müda..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır