Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Soykırım iftiralarına sert tepki gösterdiler
Soykırım iftiralarına sert tepki gösterdiler
 
   

     Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binası önünde toplanan kabalık grup, ellerinde Türk bayrağı ile sloganlar atarak, yaklaşık 1 kilometre yürüdükten sonra Atatürk Anıtı önünde toplandı. Ülkü Ocakları üyesi gençler ve yürüyüşe katılan yurttaşlar, “Biz, biz, biz, Alparslan Türkeş’in askerleriyiz”, “Burası Türkiye, ya sev ya terket” sloganları ile toplandıkları alanda saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okudu. Anıt önünde açıklama yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ereğli Temsilcisi Mehmet Gencer Kamiloğlu, hükümete yüklenerek, “Hem bu ülkeyi yöneteceksiniz, hem de ‘iki üç göbek öncesi dedelerim katildir’ diyeceksiniz. Geçen yıl özür dilediniz. Yetmedi bu yıl da baş danışmanınız soykırım dedi, siz özür dilediniz. Hiç bir şey olmasa yediğiniz ekmek, bu topraklar için dökülen kanlar sizleri çarpar, Allah’tan korkun.” dedi.
     Kamiloğlu, 24 Nisan 2015 tarihinin, bugünün unutulmamasını isteyerek, “Bugün, tarihte haçlı orduları nasıl topalındıysa, İslamiyet’in bayraktarlığını yapan atalarımıza nasıl saldırdıysa aynı duygularla içlerindeki nefreti kusmak için belirledikleri ve Erivan’da toplanacakları tarih. Oysa her fırsatta bilim, hak, hukuk, adalet diyen uluslararası temsilcileri bunlar, Papa da buna dahildir. Bu dediklerini ölçü alsalar yaptıkları ve söyledikleri için Ermeni yöneticilerinin yüzlerine tükürmeleri gereken temsilciler bunlar. Üstelik daha da acısı, bu ülkenin yönetiminde söz sahibi olanların içler acısı durumları. Hem bu ülkeyi yöneteceksiniz, hem de ‘iki üç göbek öncesi dedelerim katildir’ diyeceksiniz. Geçen yıl özür dilediniz. Yetmedi bu yıl da baş danışmanınız soykırım dedi, siz özür dilediniz. Hiç bir şey olmasa yediğiniz ekmek bu topraklar için dökülen kanlar sizleri çarpar, Allah’tan korkun. Seçimlerde Ermeni adaylarla gösterdiğiniz şirinlik kesmedi özür kuyruğuna girdiniz. Hem de Azerbaycan’ın üçte biri işgal altındayken. Sonra da hiç utanmadan, sıkılmadan, kızarmadan Azerbaycan’a gittiniz. İçimizi acıttınız. Parti taraftarlığı dolayısıyla bunlara mazeret uydurmaya çalışan herkes, Türk’e ihanet içerisindedir. Bu böyle biline. Allah’tan korkun, bu mazlum millete bu kadar yüklenmeyin. Siz bir kabile devleti değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetiyorsunuz. Anlayın artık. Ülkü Ocakları olarak diyoruz ki bugün insanlığın utanç günlerinden biri olarak hatırlanacak. Türk tarihinde ‘unutmayacağı’ notu ile yerini alacaktır. Ancak biz bu utancı yaşatanların yüzlerine ‘Türk tarihinde utanacak hiç bir şey yapmamış ve mazlumların koruyucusu olmuştur’ diye haykırmayan asla vazgeçmeyeceğiz.” diye konuştu. Yapılan konuşmanın ardından Ermenistan bayrağı yakıldı. Ülkücü yemininin ardından kalabalık, anıt önünden olaysız şekilde dağıldı.



 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.133.141.6  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır