Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Zonguldak Kömürspor taraftarından örnek davranış
Zonguldak Kömürspor taraftarından örnek davranış
 
   

Zonguldak Karaelmas Kemal Stadı’nda play off oynamayı garantileyen Zonguldak Kömürspor, lider Tuzlasporla karşılaştı. Tribünleri dolduran yaklaşık 5 binin üzerindeki taraftar ile 200’e yakın konuk taraftar maç boyunca birbirlerinin lehine karşılıklı tezahüratlar yaptı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Tuzlaspor, şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla birlikte yaşadı. Önce kendi futbolcularını alkışlayan Zonguldaksporlu taraftarlar, daha sonra Tuzlasporlu futbolcuları tribünlere çağırarak hem tezahüratta bulundu hem de alkış tuttu. Tuzlasporlu taraftarlar da “Zonguldakspor” diye tezahürat yaptı. Tuzlasporlu futbolcular, büyük sevinç yaşadıkları Zonguldak’ta, taraftarın yoğunluğu ve coşkusu karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Tuzlaspor’un 57 yıllık geçmişe sahip bir takım olduğunu vurgulayan Kulüp Başkanı Ahmet Çabuk, Zonguldak Kömürspor’un ve taraftarlarının centilmenliğinin örnek olduğunu kaydetti. Türk futbolu için centilmenlik örneğinin sergilendiğini anlatan Çabuk, şunları söyledi: “Tüm spor camiasının alması gereken örnek buradaydı. Hem Tuzlaspor hem de Zonguldak Kömürspor taraftarı spor ahlakına yakışır bir centilmenlik örneği gösterdiler. Buradan çıkarılacak çok ders var. Şu anda futbolun başının ağrıdığı bir dönem geçiriyoruz. Eğer ki ‘futbol nasıl ayağa kalkar’ diye düşünenler var ise gelsinler bugünkü dostluğa, kardeşliğe baksınlar. Eğer ki biz bunu sahaya yansıtırsak, tribünlere yansıtırsak, Türkiye buradan çok şey alır. Ev sahibi takımın futbolcuları ve şampiyon olan futbolcularımı tebrik ediyorum.”



 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.223.106.232  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır