Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Demirtaş’tan Odabaş’a kutlama ziyareti
Demirtaş’tan Odabaş’a kutlama ziyareti
 
   

     Demirtaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Odabaş’ın Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmesinin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Yaşanan gelişmeden onur duyduğunu dile getiren Demirtaş, şöyle dedi: “Geçtiğimiz hafta, güzel bir gelişme yaşandı. Ben, Ereğli ve şahsım adına gelişmeden dolayı büyük mutluluk ve onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Sizin, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcılığı’na seçilmenizden dolayı, gerçekten çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Ereğli’deki işçileri, bu zamana kadar çok iyi temsil etmiştiniz. Bundan sonra da Türkiye’deki Türk Metal Sendikası işçileri ile birlikte işçi sınıfını da iyi bir şekilde temsil edeceğinize olan güvencim tamdır. Ankara’da görev yapacaksınız, orada da sık sık görüşürüz ve görüş alışverişinde bulunuruz diye düşünüyorum. Başarılarınız devamını diliyorum.”
     Odabaş ise hükümet kurma çalışmaları ve partilerinin çalışmalara bakışı yönündeki görüşlerini de aktardı. Odabaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Hem çalışanlarımız hem de bölgemiz adına, bundan sonraki süreçlerde, güzel şeyler yapacağınıza inancımız tamdır. İnşallah Hükümet kurulur ve bu ülkenin önemli bir açığı kapanır diye düşünüyorum. Basından takip ettiğim kadarıyla biraz sıkıntılı geçiyor süreç ama Türkiye buna layık bir ülke değildir. Size, bundan sonraki çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Kendi adımıza güzel bir gelişme oldu. İşlerimiz vardı, hem onları halletmek için hem de sizi karşılamak için Ereğli’ye geldim. İnşallah, bundan sonra hem Ankara’da hem de Ereğli’de ne olacaksa, bölgemiz için beraber yürümeye hazırız.”
     Ziyarette, CHP İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, bazı parti yöneticileri, Türk Metal Şube Sekreteri Başkanı Vekili Metin Ercan, Şube Mali Sekreteri Hakan Eskibina, Şube Eğitim Sekreteri Mehmet Karakaya ile İş Yerleri Baş Temsilcisi Yakup Yılmaz da hazır bulundu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.17.150.89  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır