Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  BEÜ’ye tahsis edilen eski Hastane arazisiyle ilgili görüştüler
BEÜ’ye tahsis edilen eski Hastane arazisiyle ilgili görüştüler
 
   

     Karadeniz Ereğli’deki üniversite birimleri Ereğli Eğitim Fakültesi, Denizcilik Fakültesi ve Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu’nun son yıllardaki gelişimi ve BEÜ’ye tahsis edilen eski hastane arazisi hakkında görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette Çaturoğlu ve Tetiker, üniversitenin Karadeniz Ereğli’de gelişen kampüsleri, gelişimi ve kapasitesinin büyümesi ve kültür sanat etkinlikleri ile şehre büyük bir dinamizm kazandırdığını vurguladılar. Rektör Özer’e Doruk ve Kepez Kampüslerinde gerçekleştirilen yatırımlar ve son yıllarda kazanılan dinamizm dolayısıyla teşekkür eden Çaturoğlu ve Tetiker, Bülent Ecevit Üniversitesi’ne tahsis edilen alanda yapılacak yatırımlarda da her türlü desteği sağlayacaklarını da ifade etti. Çaturoğlu ve Tetiker’in ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Karadeniz Ereğli’deki fakültelerin ve meslek yüksekokulunun bölüm, program ve öğrenci sayılarını arttırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. BEÜ’ye yeni tahsis edilen alanda da hızla proje çalışmasının başlatıldığını belirten Rektör Özer, Çaturoğlu ve Tetiker’e hem bu süreçte hem de daha öncesinde üniversitenin Ereğli’deki gelişimi için verdiği destekler dolayısıyla teşekkür etti.
     Ereğli Eğitim Fakültesi, Denizcilik Fakültesi ve Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulunda bu yıl yüzde 100 doluluk oranına ulaştıklarını belirten Özer, şöyle devam etti: “Karadeniz Ereğli’deki eğitim birimlerimize bu yıl yüzde 100 doluluk oranı ile 912 yeni öğrenci gelecek, böylece öğrenci sayımız 3500’e ulaşmış olacaktır. Göreve geldiğimiz dört yıl önceki öğrenci sayısı yaklaşık 1600 idi. Bülent Ecevit Üniversitesi olarak sorumluluğumuzun bilincinde hareket ediyor ve kendi ölçeğimizi, altyapımızı ve imkânlarımızı da göz önüne alarak yükseköğretim arzımızı büyütmeye çalışıyoruz. Bu süre içinde öğrenci sayısında yüzde 100’ün üzerinde bir artış sağlamış olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu büyümeyi sağlarken eğitim-öğretimin kalitesine de çok büyük önem veriyoruz. Son dört yılda tüm eğitim birimlerinin altyapılarını, dersliklerini, kütüphaneleri, spor alanlarını ve laboratuvar imkânlarını tamamen elden geçirdik. Çok önemli miktarda yatırım yaptık. Mevcut laboratuvarları güncelledik, yeni laboratuvarlar yaptık. Aynı zamanda öğretim elemanı sayısında da büyük artışlar sağladık. İnşallah sizlerin katkılarıyla kazandığımız yeni kampüs alanıyla çok daha güçlü olacağız.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » mahallemizin huzurunu kacıracaksınız adliyesi vergidairesi kampüs sakin huzurlu mahallemiz çok arıyacak bu ortamı
-   ses-söz / 04 Ağustos 2015- 21:07
 
IP   18.191.236.174  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır