Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Sarıkorkmaz Deresi’nde ıslah çalışması sürdürülüyor
Sarıkorkmaz Deresi’nde ıslah çalışması sürdürülüyor
 
   

Çakır, beraberinde Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk ile birlikte Sarıkorkmaz Deresi’nde bir süre önce başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Karadeniz Ereğli’nin dere anlamında en büyük sıkıntılarından bir tanesinin Kabasakal Deresi olduğunu ifade eden Çakır, incelemenin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Çalışmalarını incelediğimiz Sarıkorkmaz Deresi de Kabasakal Deresi’ni besleyen derelerden bir tanesi, bir de Kocaali tarafından gelen bir dere var. Bu dereleri rehabilite edersek Kabasakal Deresi’ndeki sorunu çözmüş olacağız. Kabasakal Deresi’nde de çalışmalar son sürat devam ediyor. Kavaklık ve Göçmenler bölgesinde oturan vatandaşlarımız rahat olsunlar. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Kabasakal Deresi’ni bu senenin sonunda rahatlatmış olacağız. Sel riskine karşı o bölgede oturan vatandaşlarımızı muhafaza altına almış olacağız. Bu çalışmalarda emeği geçen başta Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu’na, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü’nden en alt birimdeki yetkililere kadar tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarımız Sayın Ali Kocatürk’e de sorunlarıyla ilgilendiği için ayrıca teşekkür ediyorum.”
Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk de, Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’dan büyük destek gördüğünü belirterek şunları söyledi: “Biz sel felaketi olduktan sonra ilk müracaatımızı Sayın Fazlı Erdoğan milletvekili iken yaptık. Sağ olsun Fazlı Bey, müracaatımızı dikkate aldı ve gerekli ölçümler yapıldı. Ancak Van depremi olduğu için buradaki çalışmalar biraz ertelendi. Mevcut Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu seçildikten sonra, İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Fatih Çakır ile birlikte girişimde bulunduk ve dere yataklarındaki çalışmaları hızlandırdık. 380 metre uzunluğundaki Sarıkorkmaz Deresi rehabilite ediliyor. Deremizdeki çalışmalar, hava şartları elverirse bu yaz sonuna kadar bitecek. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen, 24 saat telefonunu açık tutan, istediğimiz zaman ulaşabildiğimiz Milletvekilimiz Sayın Faruk Çaturoğlu’na ve İlçe Başkanı Sayın Mehmet Fatih Çakır’a özellikle teşekkür ediyorum. Belirli bir zaman bu hizmetler geri kaldı ama şu an hızlandırdık. En iyi şekilde hizmetlerimize devam ediyoruz. Mahalle halkımız güvende, vatandaşlarımız huzur içinde olsunlar. Mahallemize yapacak daha çok hizmetlerimiz var, inşallah bunları da önümüzdeki süreçte hayata geçireceğiz.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.85.215.164  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır