Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  ERDEMİR Genel Müdürü Orhan’dan TSO’ya ziyaret
ERDEMİR Genel Müdürü Orhan’dan TSO’ya ziyaret
 
   

Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, beraberinde Genel Müdür Yardımcıları Aylin Velioğlu Çelik, Aydın Duman ve Satın Alma Direktörü Berk Onay ile birlikte Kdz. Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker’in vefatı dolayısıyla Oda yönetimine taziye ziyaretinde bulundu. Tetiker’in yerine seçilen Sertan Yalçın’a taziyelerini ileten Orhan, ayrıca Yalçın’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde de bulundu. Ziyarette konuşan Orhan, merhum Başkan Yaşar Tetiker’i övgü dolu ifadelerle andı. Erdemir Genel Müdürü Orhan şunları söyledi: “Yaşar Bey’in ardından hayat devam ediyor. Mecburen TSO’nun faaliyetleri sürecek. Bu bir bayrak yarışı. Yaşar Bey’i tabi unutmak mümkün değil. Yaşar Bey kendine özel bir kişiliği, karakteri vardı. Biz onunla güzel çalıştık. Onu her zaman rahmetle anacağız. Baba bir adamdı. Zaten üzerine de yazılan birçok övgü dolu yazılar vardı; ben o yazıların hepsine katılıyorum. İyi bir insandı. Birlikte bir şeyler yapmayı hedefleyen bir insandı. Sonuçta biz de bu TSO’nun üyesiyiz. Hepimizin başı sağ olsun. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Ereğli’de güzel işler yapabilmek adına da bizimle işbirliği içinde oldu her zaman. Ereğli’de nasıl iş imkânlarını geliştirebiliriz konusunda toplantılarımız oldu. Bu konuda iyi de mesafe kat ettik. Nakliyecilerle ilgili de önemli katkıları oldu. Ayrıca belediye ile olan ilişkilerde de her zaman bizimle beraber bir hakem vazifesi görerek çalıştı. Yani kendisini her zaman iyi dileklerle anacağız.”
TSO Başkanı Yalçın ve yönetimine de görevlerinde başarı dileklerini ileten Orhan, “Tabii bayrak yarışı devam ediyor. TSO’nun faaliyetleri sürecek başka çare yok. Ereğli’nin ticari hayatı ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa tabii ki yapılacak. Bu konuda Erdemir’e de düşecek görevlerde biz ona hazırız. Rifat (Hisarcıklıoğlu) Bey de Ereğli’ye çok büyük destek veriyor. İnanıyorum ki sizinle de birlikte daha da güzel noktalara erişecektir. Hayırlı işler diliyoruz.” diye konuştu. TSO Başkanı Sertan Yalçın da, yönetim kurulu adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek şunları kaydetti: “Yaşar Başkanım Ereğli için gelmiş geçmiş en güçlü başkanlardan bir tanesiydi. Bu bölge için, Ereğli için birçok fedakârlıkta bulundu. Ereğli için çok büyük bir kayıp. 4 sene boyunca siz de kendisi ile birlikte çalıştınız, birlikte Ereğli için yapılması gereken ortak paydada buluşabileceğimiz projelerde ortak hareket ettiniz. Sizlerin bu konudaki desteklerinizi biliyoruz, özellikle de nakliye konusunda olsun. Oda sizlerle satış ve satın alma konularında da birçok toplantılar gerçekleştirdik. Bu konularda üyelerimiz tarafından da olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Yaşar Başkan ile başlatılan bu ikili diyalogların, bizim dönemimizde de devam edeceğine inanıyorum. Erdemir bizim Odamızın en büyük üyesi. Bizim her bir üyemiz için ne kadar çaba gösteriyorsak Erdemir’in herhangi bir sorununda da biz de yanlarında olacağımızı söylemek istiyorum.”
Yalçın, bugün Erdemir ile ilgili yeni bir uygulama başlattıklarını açıklayarak “Bizler Erdemir’in yapmış olduğu ihaleleri kendi üyelerimize kendi web sayfamız üzerinden duyurusunu yapacağız. Üyelerimiz bugüne kadar birçok ihaleye kendilerinin ulaşamadığı konusunda serzenişleri oluyordu odamıza. Bu konuda da Oda üyelerimize gösterdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederiz. İnşallah bu ihaleler konusunda da bölgemize biraz daha pozitif ayrımcılık tanıma yönünde bir farklılık yaratabilirsen bölge ekonomisine de bir katkı sağlamış oluruz” dedi. TSO Başkan Yardımcıları Abdulkadir Çınar ve Mehmet Çivici ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Alim, Aylin Coşkun, Sibel Demirçin ve Hasan Yavuz’un da hazır bulunduğu ziyarette güncel konularda görüş alışverişinde bulunuldu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.189.193.172  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır