Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  TSO Başkanı Yalçın, proje ve hedeflerini anlattı
TSO Başkanı Yalçın, proje ve hedeflerini anlattı
 
   

Yalçın, Kahverengi Kafe’de düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, yeniden adaylık süresinde “Güçlü TSO, Güçlü Ereğli” sloganını kullandıklarını hatırlattı. Bu söylemin sadece bir slogan olmadığını belirten Yalçın, şöyle dedi: “İçi dolu, her yönü ile bizi ve grubumuzu özetleyen kelimelerdir. Biz güçlüyüz. Grubumuzda yer alan enerjik arkadaşlarımız gerek iradeleri, gerek üretkenlik ve gerekse finans çatısı olarak güçlü insanlardan oluşuyor. Biz, kum taneleri bir araya gelerek torbaya dolması misali kendisi ve etkisi güçlü bir yapı oluşturduk. Bu potansiyel gücümüzü TSO yönetimi, dolayısıyla üyelerimize, Ereğli’ye yansıtmak suretiyle işlevsel hale getireceğiz. İçinde bulunduğumuz şartlar ve yaşadıklarımız bizi üretkenlikle önemli hale getirdi. Ereğli’de gerçekleştirdiğimiz ve planladığımız birçok proje bizim öncülüğümüzün birer delilidir. Bunlara Organize Sanayi Bölgesi (OSB), tersaneler, üniversiteye katkılar ve otomotiv sektörüne ilişkin projelerimizi örnek gösterebiliriz. Projelerimiz ve hedeflerimiz, bizi çalışkan ve öncü yapan değerlerimizdir. Güveniliriz zira toplam kalite felsefesinin temeli olan ‘yaptığını yaz, yazdığını yap’ desturunu uyguluyoruz. Amerika’yı yeniden keşfetmiyoruz. Sadece üyelerimizin taleplerini dikkate alıyor ve gereklerini yerine getiriyoruz. Ticarette ve sosyal hayatta kaliteli üretimi ve tüketiciye saygıyı ve iyi ahlakı ilke edindik. Şehrimizle ilgili her kesimle dayanışma içerisindeyiz. Mücadele ruhu, çalışkanlık, samimiyet ve ortak aklın, Ereğli çıkarlarının gereklerini yerine getireceği inancındayız. İşte bunun için güveniliriz.”
PROJELERİNİ ANLATTI, SORULARI YANITLADI
Grup lideri Sertan Yalçın, oluşturulan televizyon ekranından yansıtılan görüntülerle, yeniden seçilmeleri halinde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeleri anlattı. Projeleri arasında, OSB’nin rehabilitasyonu, Tersaneler Bölgesi, Erdemir ve OSB’ye kurulmasını düşündükleri teknik ara eleman yetiştirme okulu gibi konulara değinen Yalçın, ilçedeki üniversite öğrenci sayısının artırılması girişimlerinde ise kararlı olduklarını vurguladı. Süleymanlar Mahallesi mevkisindeki eski hastane binaları alanına kurulması planlanan üniversite kampüsü çalışmalarına devam edildiğini belirten Yalçın, bu alanın başka yerlere aktarılacağı yönündeki söylemlerin ise gerçeği yansıtmadığını, buna müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Yalçın, OYAK ve Erdemir ile ilişkilerde diyalogların ilerletileceğine dikkat çekerken, Ereğli TSO binasında da ‘Erdemir Ofisi’ oluşturacaklarını, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi, OSB Toptancılar Sitesi, Teknopark, ‘İş Garantili Ara Eleman Okulu’ olarak kullanılacak Yatılı Teknik Lise kurma ve turizme yönelik çalışmalara da imza atacaklarını sözlerine ekledi.
Basın mensuplarının, Ereğli TSO Grup Liderlerinden Arslan Keleş’in dünkü toplantısındaki soruya yönelik “FETÖ’nün bizi desteklemediği kesin” şeklindeki sözlerini içeren sorusunu da yanıtlayan Yalçın, “Arslan Bey, bu konuda bildiği bir şey varsa açıklasın. Bizim ve ekibimizin dün olduğu gibi bugün devletimizin ve milletimizin yanındayız. Bizim bu konularla ilgili yakında ve uzaktan en ufak bir ilişkimiz olamaz. Biz, devletimiz ve milletimizin yanında oluşumuzu ve duruşumuzu 15 Temmuz sürecinden sonra net bir şekilde kamuoyu ile paylaştık ve duruşumuzu sergiledik.” diye konuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.5.183  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır