Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası seçimlerinde İrfan Erdem’in listesi kazandı
Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası seçimlerinde İrfan Erdem’in listesi kazandı
 
   

Batı Karadeniz Deniz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Erdem, Keleşler Park Otel Salonu’nda yapılan seçim sırasında yaptığı açıklamada, seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Rakiplere başarılar diliyorum. Bu barış seçimi, kavgaya gerek yok” dedi. Genç bir rakip aday ile yarıştığı hatırlatılan Erdem, “Ben de genç sayılırım” diyerek espri yaptı. Bu dönem oluşturduğu grupla BKDTO başkanlığına adaylığını koyan, ilçenin köklü denizcilik acentesinin sahibi Rıfat Taneri de, “İnşallah yine dostluğumuz baki kalmak şartıyla yolumuza devam edeceğiz. İrfan Başkanım zaten sevdiğimiz, duayen bir büyüğümüz. İnşallah seçim sonucunda mutlu sona ulaşırız. Bundan sonra zor ve yoğun günler bizi bekliyor” dedi. Taneri, “Seçimden tabi ki umutluyuz, mücadelemize devam. Hayırlısıyla inşallah olacak” diye konuştu. Diğer yandan İstanbul DTO Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu, İstanbul DTO Yönetim Kurulu Üyesi Erol Yücel, eski CHP Parti Meclisi Üyesi Buket Müftüoğlu, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimlerinde Grup Lideri İşadamı Arslan Keleş otele gelerek adaylara başarı dileğinde bulundular.

İRFAN ERDEM YENİDNE BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ
Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. 90 delegeden 75 delege oy kullanırken, yapılan sayımın ardından beyaz liste ile yarışa giren mevcut başkan İrfan Erdem 44 oy alırken, mavi liste ile seçime giren Rıfat Taneri ise 31 oy aldı. Yeniden başkanlığa seçilen Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem “Ülkemize ve Ereğli’mize hayırlı olsun. Bugün seçim burada bitti. Genç arkadaşım, acenteliğin en eski ailelerinden Taneri ailesini temsilen Rıfat kardeşimle seçime girdik. Kazanan Ereğli oldu. Bugün seçimin bitmesi ile yarın yine yüz yüze bakacağız. Onlar yine bana gelecekler. Ben yine onların işlerini halletmek için elimden geleni yapacağım. Herkese hayırlı olsun.” dedi. Seçimden galip çıkan BKDTO başkanı İrfan Erdem, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından tebrikleri kabul etti.

SEÇİM NASIL İŞLİYOR
BKDTO seçimlerinde yarışan iki listede de 30’ar isim yer alıyor. 90 aktif üyenin oy kullanması beklenen seçimlerde sandıktan çoğunluğun oyları ile çıkacak üyeler Oda’nın organını belirleyecek. İlerleyen günlerde grup kendi arasından 5 Meclis üyesi ile 5 yönetim kurulu üyesi seçecek. Daha sonra 5 Meclis üyesi Meclis Başkanı’nı, 5 Yönetim Kurulu Üyesi de Yönetim Kurulu Başkanını belirleyecek.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.119.131.72  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır