Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Uçar, GMİS’i ziyaret etti
AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Uçar, GMİS’i ziyaret etti
 
   

Ziyarette GMİS Genel Sekreteri Satılmış Uludağ, Genel Mali Sekreter Adnan Tıska ile Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Kahraman Kabasakal hazır bulundu. AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Uçar ziyarette şöyle konuştu: “Seçim süreci içinde siyasi partiler vatandaşlarımızla hasbihal ediyor, projelerini anlatıyor. Seçim vaatlerinde bulunuyor. Biz de 16 yıllık iktidarız, biz de yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bugün bu bağlamda Merkez Atölyesi’ni ziyaret ettik. Dün Gelik İşletmemizde vatandaşlarımızla, orada çalışan işçilerimizle hasbihal ettik, bir araya geldik. Onların da taleplerini, temennilerini, dileklerini aldık. Bugün sizlerle de bir araya geldik. Sizler şehrimizin sosyal ve ekonomik anlamda en dinamik kurumlarından bir tanesi Türkiye Taşkömürü Kurumu’nun örgütsel bir yapısısınız. Bu bağlamda işçilerimizin, çalışanlarımızın taleplerini zaman zaman Sayın Bakanımıza, Hükümetimize iletiyorsunuz. En son Sayın Cumhurbaşkanımızın Zonguldak ziyaretinde de açıkladığı gibi, kurumu kapattı, kapatıyor gibi bir takım açıklamalarla muhalefet tarafından konunun manipüle edilmesine güzel bir cevap verildi. 1500 işçimizin kuruma kazandırılması, üretimin arttırılması, ayrıca Hükümetimizin enerjiye bakış açısını orada açık bir şekilde söylemesi Zonguldak’ta heyecan yarattı diye düşünüyoruz. Özellikle sizlerin de bundan memnun kaldığınızı düşünüyorum. Bu bununla kalmamalı. Elbette ki önümüzdeki süreçte hep birlikte, beraber çalışarak Zonguldak’ta madencilik alanında ne yapılması gerekiyorsa istişare ederek yapacağımızı ifade etmek istiyorum.”
GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci de ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirterek, “Son yıllarda madenlerde en zor şartlarda üretim yapıyoruz. Zonguldak dibe vurmuş durumda. İnşallah bundan sonra daha güzel günlere ulaşacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın buraya geldiğinde TTK’ya 2018 yılı içinde bin, 2019 yılında 500 işçi alınacağı müjdesi bizleri umutlandırdı, sevindirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat söylediği gibi cari açığı nasıl kapatabilirsek, nasıl daraltabilirsek bizim için iyi olacak dedi. Bunu biz her platformda, bakanlarımıza, yetkililere ve kamuoyuna anlatıyorduk. Biz diyorduk ki üretelim, kazandıralım, kazanalım, ülkemiz kazansın, devletimiz kazansın. Bu bağlamda biz bu işçi alımından çok memnun olduk. İnşallah sizin de söylediğiniz gibi üretimimizi artırarak, işçi alımına biraz daha ışık tutar diye düşünüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Enerji Bakanımıza bu işçi alımı için teşekkür ediyoruz. Özellikle ve özellikle TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay beye sizlerin nezdinde teşekkür ediyoruz. Bu işçi alımı kararında çok büyük bir rol üstlendi. Bu konuda kimin emeği geçtiyse, bu çorbada kimin tuzu varsa hepsine teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.116.42.208  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır