Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Akşener: Televizyonlarda baykuş gibi konuşanlara inanmayın
Akşener: Televizyonlarda baykuş gibi konuşanlara inanmayın
 
   

Seçim otobüsü ile ilçeye gelen Meral Akşener’i vekil adayları ve partililer karşıladı. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından kürsüye çıkan Meral Akşener’e özellikle kadınlar büyük ilgi gösterdi. Kendisine verilen yazmaları alarak öpen Akşener’e yaşlı teyze tarafından seçim desteği için 100 lira verildi. Parayı alan Akşener “Beni her gittiğim yerde ağlatıyorsunuz. Bir teyzemiz bana iki tane elli lira verdi. Bunu hemen seçim desteği olarak hesabıma yatıracağım” dedi. İyi Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde halka hitap etti. Milleti millet yapan değerleri ucuzlattıklarını ifade eden Akşener, “Zannetmeyin ki bizim aramızda ayrılık vardır. Televizyonlarda baykuş gibi konuşanlara inanmayın. Biz biriz ve beraberiz ve kim ne yaparsa yapsın kim ne söylerse söylesin vallahi de ayrılmayacağız billahi de ayrılmayacağız. Bu milleti bizi biz yapan değerleri ucuzlattılar. Paraya dair ne varsa pahalandı. Arabalar, evler, buzdolapları pahalı. Her şey pahalı ama dayanışma imece usulü dostluk, arkadaşlık aile birliği ve her türlü manevi değerimiz ucuzladı ucuzlatıldı. Biz yeniden ucuzlatılan bu değerleri, dayanışmayı, imeceyi, komşuluğu ve bize ait her türlü manevi değeri yeniden pahalı hale, manevi halde pahalı hale getirmek için yola çıktık ve Allah’ın izniyle bunu sonuçlandıracağız inşallah. Buradan ilan ediyorum. Güneydoğu’daki pek çok şehrimizden İYİ Parti’den milletvekilleri olacak ve aynı şekilde Zonguldak’tan da olacak. Türkiye’yi manevi olarak Fırat’ın doğusu ve batısı olarak bölenlere inat Türkiye’nin her yerinden milletvekili çıkaracağız ve o arkadaşlarımız gelip TBMM’de bu milletin geleceği için gençlerin geleceği için kadınların bugün yaşadıklarını artık yaşamamaları için mücadele edecekler.” dedi.
Konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin apar topar yapıldığını ve baskın seçim olarak adlandırdıklarını kaydeden Akşener, “Her şey iyiyse bunu neden getirdiniz. Her şey kötüyse de biz seni niye seçeceğiz? Evet şimdi ilk bir 3. yolla karşılaştı. CHP zihniyeti diye bağıra bağıra geri kalanları bir araya topluyordu. CHP’ye oy verenlerin oylarını da istemiyordu. Onların oylarını istemiyordu. Şimdi araya bir parti girdi. Oda İYİ Parti. Şimdi sövse sövemiyor. Diyemiyor ki camileri ahır yaptılar. Rahmetli Özel ve Menderes’ten ters düşecek. Söyleyecek laf yok. Sadece FETÖ’cü iftirası kaldı. En son sayın başbakan çıktı. ´TİKA´yı kapatacağını söyledi´ dedi. Bunun için de Pensilvanya’dan talimat aldığımı söyledi. Şimdi bunlar talimat almaya alışkın. Bilmiyorlar ki önüne gelen de hazır olda. Kafa eğik oturmaya alışık oldukları için. Ben burada bir daha söyleyeceğim. Milletimin dışında bana talimat verecek insan anasının karnından doğmadı daha. Hırsız diyemiyorlar, ahlaksız diyemiyorlar. Elde bir FETÖ var. Koskoca bir başbakansın kardeşim. Niye yalan diyorsun. Ben TİKA´yı kapatacağım demedim. Ben ´devletin bütün kurumlarını israf açısından gözden geçireceğim´ dedim. Niye hortlardılar ortaya çıktı. Efendim FETÖ bana talimat vermiş. Sen başbakansın. Elinde belge varsa gereğini yapsınlar. Yoksa dedikoducusun. Bir devlet adam dedikodu yapma gereğini yap. Sen orada baston korkuluğu musun? 2.5 yıldır bana FETÖ diyorlar. Ben de diyorum ki benim böyle bir irtibatım yok. Belgesi olan savcılığa gitsin diyorum. Bana bunda iftara atanlarda alçak ve şerefsizdir. 2.5 yıldır kereste gibi adamlar şerefsiz şerefsiz geziyorlar” dedi. Akşener konuşmasının ardından Zonguldak Milletvekilleri adayları ile halkı selamladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha sonra ilçeden ayrıldı.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.215.110.142  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır