Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Uysal, Belen Sanayi esnafıyla bir araya geldi
Uysal, Belen Sanayi esnafıyla bir araya geldi
 
   

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, belediye başkan yardımcıları ve ilgili daire müdürlerinin de katılımıyla Belen Yeni Sanayi Sitesinde esnafla kahvaltılı bir toplantı düzenledi. Uysal, ‘Esnaf Buluşmaları’ toplantıları kapsamında Pazaryeri ve Kışla Sanayi esnafıyla yaptığı toplantının ardından Belen Yeni Sanayi Sitesinde Belen, Belen Yeni Mahalle ve Kocaali Muhtarlarını, Belen Sanayi Sitesi Kooperatifi yöneticilerini ve sanayi sitesi esnafını kahvaltılı toplantıda ağırladı. Toplantıda bir konuşma yapan Uysal, sanayi esnafının istek ve taleplerini dinleyip, yapılması gereken işler konusunda ise ilgili daire müdürlerine talimat verdi. Uysal, sanayi esnafına hükümetin çıkardığı imar barışı yasasından faydalanmaları çağrısında bulunarak, “Sizler benim ailemsiniz. Bu yüzden de bizler büyük bir aile olmanın bugün de güzel bir fotoğrafını verdik. Hükümetimiz imar barışı çıktı. Sizler de kayıt belgelerinizi alarak bu konudaki eksiklerimizi tamamlayalım. Rahatsız edelim, ekmeğinizle oynayalım. Böyle bir derdimiz yok bizim. Tam tersine sizlerin menfaatinize, kazancınızın artması yönünde ne gerekiyorsa sizlerle beraber aynı noktada hareket etmek istiyoruz.” dedi. Son günlerde bazı kesimlerce yapılan eleştiri ve yakıştırmalara isim vermeden cevap veren Uysal, “Bana yiyici, diyemiyorlar, FETÖ’cü diyemiyorlar. Rahatsızları bundan” dedi.
Uysal esnafında alkışlayarak destek verdiği konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Eğer biz bazı şeylere cevap vermiyorsak bu konuşmayı bilmediğimizden değil bizim edepli olmamızdandır. Ama onlar sanıyorlar ki, başkan cevap vermiyor biz bu edepsizliğimizle başkanı susturduk sanıyorlar. Onların söylediği, konuştuğu, dillendirdiği her soruya, her dedikoduya bir cevabım var. Ama Mevlana’nın dediği gibi lafa bakarım laf mı diye, söylene bakarım adam mı diye. Çünkü rahatsızlar.” “Su Ürünlerine, Çilek Kafeye, Sahil Kafeye gidenler var mı?” diye soran Uysal, ‘Eğer biz bu yerleri birilerine verseydik, birilerine rant sağlatsaydık. Birilerine yetirttirseydik. İşte rahatsızlık burada. Yemediğimiz için yedirtmediğimiz için. Kantarın orası ne oldu? Gidiyorsunuz ailelerinizle kahvaltı yapıyorsunuz. Ben bilmiyor muyum her şeyi. Diyorum ya cevap vermiyorsam bilsinler ki bu edebimden, şahsiyetimden, kişiliğimdendir. O tip hainlerle yan yana da yürümem, yan yana olmam kol kola da girmem. Benim bir bayrağım, bir devletim, bir vatanım, milli manevi duygularım var. Bunun haricinde kimse bana başka bir şeyi dayatamaz. Şunu herkes bilsin. Rüşvetçilere, Ereğli’yi peşkeş çekmek isteyenlere, rantçılara onları bırakmayacağız. Benim için herşey diyorlar ama yiyor diyemiyorlar, Fetöcü diyemiyorlar. Demek ki doğru yoldayız” Esnaflarla bir süre sohbet eden Başkan Uysal, bu tür toplantıları sürdüreceklerini söyledi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   54.172.162.78  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır