Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin geleneksel sünnet şöleni gerçekleştirildi
Beşiktaş Taraftarları Derneği’nin geleneksel sünnet şöleni gerçekleştirildi
 
   

Beşiktaş Taraftarlar Derneği tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Sünnet Şöleni dernek binası önünde başladı. Dernek binası önünde toplanan çocuklar ve aileleri davul zurna eşliğinde oynadı. Araçlara binen çocuklar atılan şehir turunun ardından Amfi Tiyatro’da düzenlenen etkinliğin ikinci bölümüne geldi. Düzenlenen etkinliğe Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Meclis üyeleri, Ereğli TSO Meclis Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, İş Adamı Erol Çivici, Avukat Musa Yurtseven, Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Timur Şen, davetliler, sünnet olan çocukların aileleri katıldı. Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, dernek olarak 8 yılda 600 çocuğu sünnet ettirdiklerini ve bunun gururunu yaşadıklarını ifade etti. Adik, şöyle dedi: “Bu yıl 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımlarını atacak. Tam 8 yılda 600’e yakın çocuğumuzu gönül dostlarımız ile birlikte sünnet ettirdik. Bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen gönül dostlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler Beşiktaşlı kuruluşunu Süleyman Seba’dan öğrendik. Bizlere her zaman ‘İyi insan olmadan iyi bir Beşiktaşlı olunmaz’ derdi. 13 Ağustos vefatının 4. yıldönümü. Onursal başkanımızı buradan sevgi, saygı ve özlemle anıyorum. Allah gani gani rahmet eylesin. Toprağını bol etsin. 13 Ağustos pazartesi akşamı derneğimizde onursal başkanımız Süleyman Seba için mevlit okutulacaktır. Bütün dostlarımızı, arkadaşlarımızı mevlide bekliyorum. Bugün 40 çocuğumuz erkekliğe ilk adımını atıyor. İnşallah damatlığını ve torunlarını görmek hepimize nasip olur. Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmasını diliyorum. Allah çoluklarını çocuklarını büyütmek nasip etsin size. Damatlıklarını görüp, torunlarınızı sevin. Mutlu olun. Hiçbir hastalığa yakalanmadan, hiçbir şekilde hastane kapılarından geçmeden ömürlerinizi çocuklarınızla güzel bir şekilde tamamlayın. Dernekçilik çok zor. Biz 8 seneden beri bir dernek başkanlığı sevdamız uğruna başladık. Ve hala yönetim kurulundaki arkadaşlarımla devam ediyor. Gerçekten hele şu devirde inanılmaz zor. Bu olaylar öyle basit bir olay değil. Yani bir anda oluşmuyor. Bizi seven insanlardan, bizim sevdiğimiz insanlardan, gönül dostlarımızdan, abilerimizden, kardeşlerimizden bize yardım etmeleri için konuşuyoruz. Onlar da Allah razı olsun bizi kırmıyorlar. Ve görüntü sonucu böyle bir yere varıyoruz. Ben bize destek olan ilk başta Kdz. Ereğli Belediyesine, sponsorlarımıza, abilerimize, herkese canı gönülden yönetimim adına, kendi adıma teşekkür ediyorum.”
Etkinlikte konuşan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ise, “Bu sünnet şölenini gelenekselleştiren, burada da olmaktan mutluluk duyduğum sekizinci düzenlenen sünnet şöleninden dolayı başta dernek başkanı Tarkan Adik olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ile emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Biraz önce kendisi de söyledi. Gerçekten dernekçilik zor. Ama ilçemizde Tarkan, dernekçiliği, Beşiktaş taraftarlar derneği yönetimi olarak çok güzel işlere imza atıyor. Burada şunu da sizlerle paylaşmak istiyorum. Tarkan Adik sadece Beşiktaş Taraftarlar Derneği değil. Bunu da neden söylüyorum. Şehirde ne olursa olsun, ne yaparsak yapalım, çocuklarımıza önem vermezsek bütün çalışmalar eksik kalır. Tarkan Adik LÖSEV derneğimizin de il başkanlığını yapıyor. Kan ihtiyacının ne zaman gerektiğini, ne zaman ihtiyaç olduğunu en iyi bilenlerden birisi. Gerek kan toplanmasının organizasyonlarında gerekse de LÖSEV’de ailelerimizin evlatları ile birebir kendi çocuğu gibi kendi ailesinden birisi gibi ilgileniyor. Ben buna bizzat şahidim. Varsa yoksa Tarkan Adik’in bir Kara Kartal’ı var bir de LÖSEV’i var. Dernek adına düzenledikleri bu etkinlikten dolayı Başkan Tarkan Adik ve yönetim kurulu üyelerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi. Etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti, pasta kesimi ve sünnet çocuklarına hediyelerin takdim edilmesi ile sona erdi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.188.66.13  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır