Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  TSO toplantısında kampüs tartışması
TSO toplantısında kampüs tartışması
 
   

Konuyla ilgili bir önceki TSO Yönetimini ve Kdz. Ereğli Belediyesini suçlayan TSO Yönetim Kurulu üyesi Mevlüt Özdemir´in "Askeriyeye devir için kampanya hazırlanmış gereğini de belediye yapmış. Yapmayın, gazetecisiniz. Avan proje hazır olup belediye gereğini yapsaydı orası bugün üniversite alanıydı." sözüne Kdz. Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş de ´Maalesef gerçek bu´ diyerek destek verdi. Zaman zaman gazeteciler ve TSO Yöneticileri arasından çıkan tartışma sonrası yapılan açıklama şöyle: “Askeriyeye devir için kampanya hazırlanmış gereğini de belediye yapmış. Yapmayın, gazetecisiniz. Avan proje hazır olup belediye gereğini yapsaydı orası bugün üniversite alanıydı. Arkadaşların bir bölümü siyasetin içerisinde olduğu için söyleyemiyorlar belki. Siyasette ve ticarette aldığınız yol önemli. Ben yapılan birşey varsa gerçeği söylüyorum. 50 Tane gazetecinin arasında haybeye konuşacak halim yok. Sizde gazetecisiniz belediyenin bu konudaki tavrını bilmeniz lazım. Burası askeriyeye devir edilmesi için görüş alındı, kampanyaya olmasın diyerekten odadan başka bir kurum oldu mu? Belediye, kaymakamlık evet dedi. Kamuoyu sustu. Kampanya yürütüldü, orası hastane olduysa üniversite de olabilir. Bunu kime sorabilir belli yerlerden görüş alır, görüş alırken maalesef belediye de kaymakamlık ta devlet kurumları da gerekli gayreti göstermediler, burası elimizden gitti, burası askeri alan yapacak birşey yok. Bu saatten çevrilmesi çok zor.”
TSO Başkanı Arslan Keleş de konuşmasında şunlara değindi: "Maalesef işin özeti de gerçeği de bu. Mevlüt başkanın söylediği laf çok güzeldi, siyasette yoruma değil de atılan adıma bakmak lazım, yapılan işe bakmak lazım. Buraya yarın rektör gelecek, bakan da gelecek, o da gelecek bu da gelecek. Bunun ile ilgili somut adam atamazsak bu bizim kaybımızdır.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.90.202.157  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır