Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  CHP Aday Adayı Çivici: Halkımıza umut olmak için göreve talibim
CHP Aday Adayı Çivici: Halkımıza umut olmak için göreve talibim
 
   

Çivici için CHP Kdz Ereğli İlçe Teşkilat Binası önünde düzenlenen etkinlikte, CHP Zonguldak İl Başkan Vekili Agah Yağcıoğlu, toplanan partililere bir selamlama konuşması yaparak Çivici’ye aday adaylığının hayırlı olmasını diledi. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkan Vekili Sevdekar Aras da AK Partili belediyeciliğin Ereğli’de önemli sıkıntılara yol açtığını vurguladığı konuşmasında, “4,5 ay sonra size gelip ustalık dönemim diye yeniden oy isteyecekler, ustalarının ülkeyi getirdiği durum ortada, biz onların ustalarını da biliyoruz” dedi. CHP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Erol Çivici, konuşmasının başında rahatsızlığı dolayısıyla tedavi gören ve ilçeye dönen önceki dönem İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Kendisinin Çaylıoğlu Hasbeyler Köyü’nde doğduğunu, 1994 yılında inşaat mühendisi olduğunu belirterek şunları söyledi: “1999 yılında Belediye Meclis üyesi olarak Ereğli’ye hizmet etmeye başladım. 15 yıl boyunca bu şehrin gelişmesi ve kalkınması konusunda tüm projelerin gerek hazırlanması, gerekse uygulanması aşamasında görev aldım. Belediye Meclisi ihtisas komisyonlarının hepsinde görev aldım. Belediyeciliği belediyede öğrendim. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeliği yaptım. Erdemir Ereğlispor ve Göztepe Belediyespor yöneticilikleri yaptım. TED koleji vakfında görev aldım. Halen birçok STK’ya üye olarak destek vermeye devam etmekteyim.”

“ŞEHRİN PARLATILMAYA İHTİYACI VAR!”
Geçmiş dönemde görev yapan belediye başkanlarına yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkür eden Çivici şöyle konuştu: “25 yıllık iş hayatım, 15 yıllık belediye meclis üyeliğim süresince ekonomiyi ve şehirciliği öğrendim. Bilgi birikimime güvenerek Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı olarak karşınıza çıktım. Eğer partimin yetkili organları teveccüh gösterip şahsımı aday gösterirse, açık ara farkla seçimleri kazanacağıma ve başkanlık mazbatamı alır almaz hemen ertesi gün göreve başlayacak bilgi birikimine sahibim. İşim münasebetiyle birçok ili geziyorum. Gördüğüm manzaralar karşısında emin olun imreniyorum. Bazı şehirlerde gözle görülür bir güzellik olmamasına rağmen, sanki çölde bir vaha ortasında sosyal ve kültürel yönden olsun, şehircilik yönünden olsun, modern kentler oluşturmuşlar. Ekonomik projelerini hazırlamışlar, her şeyden önce geleceğe umutla bakıyorlar. Biz ne yapmışız? Sorunların hepsi ortada. Üç aşağı beş yukarı hepimiz bu sorunları sayabiliriz. Ben bu sorunları bilip kenarda duramazdım, bu yüzden belediye başkan adayı oldum. Bu şehrin birçok değeri var. Bu şehrin parlatılmaya ihtiyacı var. Bu şehrin gelecek nesillerin ihtiyacına cevap verecek vizyon projelere ihtiyacı var. Bu projeleri sizlerin de desteğiyle hayata geçirmek için aday adayı oldum. Bizim vizyonumuz önce insan, önce Ereğli.”

“BİRKAÇ KİŞİNİN DEĞİL, EREĞLİ’NİN ADAYIYIM”
Eski siyasilerin sürekli birbirlerini eleştirdiğini, çözüm odaklı değil kıyım odaklı siyaset yaptığını savunan Çivici şunları söyledi: “Ereğli kavgalarla çok şey kaybetti. Örnek üniversite kampüsü, Ereğli Devrek yolu, Ereğli Zonguldak yolu. Sayabileceğim birçok şey var. Artık Ereğli’de zihniyet değişikliğine ihtiyaç var, ortak akla ihtiyaç var. Birlik beraberliğe ihtiyaç var. Bu birliği önce kendi partimizde gerçekleştirip, daha sonra tüm Ereğli’de gerçekleştireceğiz. Ben bunun için aday adayı oldum. Kimseyi ötekileştirmeden, birlik beraberlik içinde daha güçlü olacağız; gençlere, kadınlara ve halkımıza umut olacağız. Tecrübeyse tecrübe, vizyonsa vizyon, çalışkanlıksa çalışkanlık, gençlikse gençlik. Tüm bu unsurları üzerinde taşıyan biri olarak diyorum ki, açın şu gençlerin önünü. Artık bize de bir yol verin, biz de bu kente hizmet edelim. Hayatımın her alanında hangi mücadeleye girdiysem iddialı oldum ama hiçbir zaman ayaklarım yerden kesilmedi. Çünkü vermiş olduğum bu mücadeleleri geçmişte kazandığım deneyimime, yüreğimdeki azme, kurduğum ekibime ve yol arkadaşlarıma güvendim. Bugün burada toplanan partili partisiz, buraya gelen, buraya gelemeyen bizimle olduğunu ifade eden Ereğli halkı ile bu kenti yönetmeye talibim. Bugün burada görülmüştür ki Erol Çivici birkaç kişinin adayı değildir, Ereğli halkının adayıdır. Çünkü biz halkımızla hesaplaşmaya değil kucaklaşmaya geliyoruz. 31 Mart 2019’dan sonra Ereğli insanı daha mutlu olacak. Ereğli insanı uygulanabilir vizyon projelerle tanışacak. Ereğli gerçek yatırımcılarla buluşacak. Her geçen gün işsizlik azalarak yok olacak. Ereğli çaresiz değildir, çare biziz. Pazaryeri, trafik ve otopark sorununu biz halledebiliriz. İçilebilir suyu evlerinizdeki musluktan biz akıtabiliriz. Yollar, kaldırımlar, zaten belediyeciliğin asli görevleridir. Ereğli belediyesinde yıllardır görev yapan çok deneyimli ekipler var. Belediyecilik bir ekip işidir. Önemli olan bir ekiple birlikte bu kenti yönetebilmektir. Bu anlayışla Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı olarak karşınıza çıkıyorum ve yönetmeye talibim.”
Cumhuriyet Halk Partisi Aday Adayı olarak bir kez daha kendisinin olduğu yerde şahsa özel rant, kavga olmayacağını ifade eden Çivici, “Ben bu anlayış içerisinde CHP’den belediye başkan aday adayı oldum. Partim beni aday gösterirse sizlerin de desteğiyle bu kenti yaşanabilir bir kent, örnek bir kent yapmak için bu göreve talip oldum. Partim beni aday göstermezse de kesinlikle farklı bir plan içine girmeyeceğime, partinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.201.71  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..
10 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, Ramazan Bayramı’nın ilk günü be..
10 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Yaralılar yapılan ilk mü..
10 Nisan 2024
Ramazan Bayramı nedeniyle Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevi’nde bayramlaşma progr..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır