Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Tekin: Beş yılda yaptıklarımız ortada, destek verirseniz çok güzel hizmetler yapacağız
Tekin: Beş yılda yaptıklarımız ortada, destek verirseniz çok güzel hizmetler yapacağız
 
   

CHP Alaplı İlçe teşkilatı, Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin için aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıya CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, Zonguldak CHP İlçe başkanı Fikret Zaman, Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Zonguldak Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, Ereğli Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık, CHP Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, Önceki Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal’ın oğlu Kemal Haberal, CHP önceki dönem Milletvekili aday adaylarından Sinan Durdu CHP ilçe örgüt üyeleri ve Alaplı halkı katıldı. Alaplı Belediyesi Fiskomar Düğün salonunda düzenlenen aday tanıtım toplantısına partililerin yanı sıra yüzlerce vatandaş Belediye Başkanı Nuri Tekin’e destek vermek için katıldı. Coşkulu gecen tanıtım toplantısında konuşan Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, “Ben Alaplı’daki bütün vatandaşlarımızın Belediye Başkanıyım. Ben AK Parti’li, DSP’li, MHP’li, İYİ Parti’li ve Saadet Partili kardeşlerimin Belediye Başkanıyım. Ben herkesin Belediye başkanıyım.” ifadesini kulandı.
Konuşması zaman, zaman “En büyük Başkan Bizim Başkan” sloganlarıyla kesilen Tekin, şunları söyledi: “2014 Mart’ında bu kardeşinize, bu evladınıza Alaplı Belediye Başkanlığı için oylarınızla destek verdiniz ve seçtiniz. Nisan ayında Belediyeyi teslim aldıktan sonra hemen hizmete başladık. Hiç geç kalmadık. Alaplı’mıza hizmet yapılacak çok şey vardı. Bazılarının beton dediği, çim dediği, küçümsediği ama Alaplı halkının da birebir nefes almak için, yürümek için evlerine gitmek için acil olan işleri yaptık. Bugüne kadar 5 yılda hiç durmadan çalıştık. Her mahalleye eşit hizmet yapacağız dedik. Her mahallemize eşit hizmet dağıttık. Eksiklerimiz yok mu tabi ki var. Alaplı’mızın yüzde 80’ni tamamladık.” dedi.
Tekin şöyle devam etti: “İnsanlarımızı Akçakoca ve Ereğli sahiline gitmekten kurtardık. Alaplı emeklinin yoğun olduğu bir ilçe. Emeklilerimizin ve gençlerimizin Alaplı sahilde gezmelerini istedik. İnsanlarımızın hakkı dedik. Ramazanda iftarını açsın. Sahilde gezsinler dinlensinler piknik yapsınlar dedik. Öncelikle sahilimizi ilçemizi yakışır şekilde yaptık. Çok da güzel oldu. Birileri diyor ya, hayatına hiç Alaplı sahiline gitmemiş ‘Alaplı dolgu alanı yapıldı ama kimse gitmiyor’ diyor. Ben 20 Ocak’ta sahildeydim. Halkımızla birlikteyim. Oturacak yer yoktu. Halkımız güzel havada Alaplı sahiline akın etmişti. Ölüsüne saygısı olmayanın dirisine saygısı olmaz sözüyle, mezarlıklarımızı yeniden düzenledik. Yeni modern bir gasil hane yaptık. Camilerimizin çevre düzenlemelerini yaptık. Bir vatandaşımız Belediye aradığında tüm cenaze hizmetleri görülüyor artık. Bir Belediye Başkanı doğumdan ölümüne kadar vatandaşın yanında olması lazım. Bir belediye başkanının ayağında çamur olması lazım. Yağmurda karda kışta sokaklarda yürümesi lazım. Biz sokaklarda yürüdük büyüdük. Sizlerle beraber yaşadık. Sizlerin Belediyeden ne istediğini en iyi bilen kişi benim. Ben de sokaklardan geldim. Ben fırıncı Yaşar’ın torunuyum. Seçkin Tekin’in oğluyum. Ekmekçi Nuri Tekinim ben. Mesleğimle gurur duyuyorum. Çoluğumun çocuğumuz boğazında bir lokma haram geçmemiştir. Biz babamızdan böyle gördük. Babamda belediye başkanlığı yaptı. Alaplı çok güzel hizmetleri oldu. Bizde onun yolundan devam ediyoruz. Ailemizden 4 tane Belediye Başkanı var. Hiçbir tanesinin lekesi yok. Belediyeyi kendi şahsımız ile ilgi hiçbir zaman kullanmadık. Kendi işlerimiz için hiç bir zaman kullanmadık. Makam aracım beni eve Ankara’dan İstanbul’dan geç gediğim zaman bırakır. Onun haricinde beni eve bırakmaz. Belediyenin makamını hiçbir zaman kullanmadım kendi arabamla gittim geldim. Yürüme gittim geldim. Alaplı sokaklarında tek başıma dolaşıyorum. Ben içinizden birisiyim. Halktan birisiyim ben bunu gönülden yapıyorum. Biz hep beraber, hepimiz biriz. Ben Alaplı’daki bütün vatandaşlarımızın belediye başkanıyım. Ben AK Parti’li, DSP’li, MHP’li, İYİ Parti’li, Saadet Partili kardeşlerimin Belediye Başkanıyım. Herkesin Belediye başkanıyım. Alaplı’da hiçbir zaman siyaset yapmadım. Alaplı Belediye Başkanı olduğum gün işçi atacak dediler. Allah göstermesin. Hiç kimseyi işten çıkarmadım. Hiç kimsenin emeği ile oynamadım. Hiç kimseyi siyasi partiden dolayı ekmeği ile işiyle, yeriyle oynamadım. Belki kendi partimden bu konuda eleştiri aldım. Ben Alaplı halkıyla beraberim. Biz siyasi ayrım yapmadan çalışmaya devam ettik.

ALAPLI’YA ÇOK GÜZEL YATIRIMLAR GETİRECEĞİZ
Yerli yabancı ayrımı yapmadım. Öyle bir algı yapmak istiyorlar. Çok tehlikeli biz burada hepimiz biriz. Alaplı’nın nefesini alan, Alaplı’nı yaşayan, Alaplı’nı derdi ile dertlenen, Alaplı’nın neşesiyle neşelenen, Alaplı’nın cenazesinde olan, Alaplı’nın mevlidinde olan, Alaplı’nın kavgasında olan herkes Alaplılıdır. Ama o dertlerle derdi olmayanda Alaplılı değildir. Alaplı’da yaşamak bir ayrıcalıktır. Ben Belediye geldikten sonra Başkan yardımcısı, İmar Müdür, Temizlik işleri Müdürü, İtfaiye Müdür atadım Trabzonlu, Fen İşleri Müdür atadım Artvinli, Zabıta Müdür atadım Sivaslı. Ben Rize Güneysu damadıyım. Ortanca kızımı Trabzon Maçka’ya verdim. Kim yerli yabancı ayrımı yapıyor. Alaplı üzerinde çok tehlikeli bir oyun oynanıyor. Hiç kimse Alaplı üzerinden bir oyun oynamasın. Hiç kimse Alaplı’da yerli yabancı ayrımı yapmasın. 1 Nisan’da yine hepimiz bir birimize selam vereceğiz. Neşeli bir şekilde seçime gidelim. Alaplı insanı kimi istiyorsa ona oy versin. Herkeste buna saygı duysun. 5 seneden beri Alaplı’da yaptığımız hizmetler ortadadır. Alaplı’yı 5 yılda toparladık. Alaplı’da çok güzel yatırımlara gireceğiz. Önümüzdeki günlerde projelerimizi açıklayacağız. Allah izin verirse siz de destek verirseniz çok güzel hizmetler yapacağız. Parasını nerden bulacaksınız diyorlar. Hiç sıkıntı yok buluruz. Avrupa Birliğinde kardeş Belediye edindik. İnşallah kardeş şehrimiz ile birlikte ilçemizde güzel hizmetler yapacağız. Seçimler geldiğinde vaatler ne güzel çoğalıyor. Seçimden önce neredeydiniz? Seçim geldiği zaman mı bunları konuşacaksınız?
Seçim zamanı herkes kendi partisiyle uğraşacak ama seçim bittikten sonra önemli olan Alaplı’dır. Sadece seçim zamanı vaatlerde bulunmayın. 5 sene önce göreve geldiğimizde müteahhit işçisi kardeşlerimizin içeriden alacağı vardı. Geldik öncelikle dedik ki, biz emekten yanayız emeğini karşılığını vermemiz lazım. Alacaklarını ödedik. İkramiyelerini verdik. İşçilerimiz ilk sene aylıklarını arttırdık. Şuanda bir müteahhit işçimiz en az 2 bin 200 TL maaş alıyor. Bir lira borcumuz yok işçimize. Alaplı Belediyesinde çalışan işçilerin bankalarda ve Alaplı esnafında kredisi ve değeri arttı. Ben muhasebe müdürüme dedim ki, önce işçimizin aylığını ödeyeceksin. En son benim aylığımı ödeyeceksin dedim. Önce kardeşlerimiz ekmek yiyecek. İşçimiz evine ekmek getirmesi lazım. Ben hepinizin kardeşiyim. Hepiniz Belediye Başkanıyım. Alaplı’daki yaşayan sadece 20 bin değil, 44 binin Belediye Başkanıyım. Bizden önce Belediye kanalizasyon aracını parasız gönderemiyordu. 5 yıldır İtfaiye, kepçe, kanalizasyon aracı köylere gittiği zaman hiçbir para almıyoruz. Köylerimize hizmet veriyoruz. Alaplı Belediyesini imkanlarını hiçbir yerde kullanmadım. 1 dönem daha bana destek verirseniz Alaplı nerelere götüreceğim bunu hep beraber yapacağız. Alaplı bizim Alaplı’dan başka gidecek yerimiz yok. Sizlerle beraber buradayım. Bizim derdimiz Alaplı benim tek sevdam var oda Alaplı’dır.
Eksiklerim vardır yapamadıklarım vardır. Pazaryeri içimde ukde kaldı yapamadım. Çok kafa yordum. Çok uğraştım. İlçe merkezine geri alacaktık. Olmadı. Ama ne yaptık. Bizden önce karşınıza çıkıpta pazarı getireceğiz diyerek oy isteyenler gibi 5 sene pazaryerine bir çivi bile çakmadan durmazdık. Biz kapalı pazaryerini kullanılabilir bir hale getirdik. Modern bir pazaryeri haline getirdim. Vatandaşlarımız ve pazarcımız memnun. Getiremedik bu benim bir eksiğimdir. Yolu açamadım çok uğraştım. Buda benim bir eksiğimdir. Bu konu ile ilgi Alaplı halkından özür diliyorum. Gecemi gündüzümüze kattım uğraştık ama olmadı. Devletin başındaki yanıldım diyor, bende Allah kuluyum bende yanılabilirim. Ama inşallah en güzelini yapacağız. Dolgu sahilini dolduran Faruk Çaturoğlu’ndan Allah razı olsun. Bende üst yapısını yaptım. Alaplı halkı orada şimdi nefes alıyor. Alaplı Belediyesi kurulduğu günden bugüne Belediye Başkanlığı yapanların çok güzel çok büyük hizmetleri oldu. Hepsinden Allah razı olsun. Ben tüm Belediye Başkanı adaylarına başarılar diliyorum.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.224.0.25  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır