Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Şahin: Ereğli’nin sorunlarının çözümü ve kalkınması için devletin gücü gerekli
Şahin: Ereğli’nin sorunlarının çözümü ve kalkınması için devletin gücü gerekli
 
   

Dün akşam Balı Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Erol Şahin, mahallede davul zurna, konfeti ve havai fişeklerle karşılandı. Yüzlerce mahallelinin karşıladığı Erol Şahin ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç, gördükleri manzara karşısında büyük bir sevinç yaşadı. Dizi ve sinema sahnelerinden tanıdığımız oyuncu Tahsin Taşkın da Erol Şahin’e destek için geldiği Ereğli’de, Balı Mahallesi’ndeki toplantıya katıldı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç kısa bir konuşma yaparak Erol Şahin’e destek istedi ve Şahin’in projelerinin arkasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasının bulunduğunu vurguladı. Oruç şöyle dedi: “Bugün çok sıcaktı ve güzel bir gündü. Güne, çarşı merkezimizdeki esnaflarımızı ziyaret ederek başladık. Belediye başkan adayımız çok yoğun bir şekilde çalışıyor. İnşallah 19 Mart günü Sayın Cumhurbaşkanımız burada olacak. Cumhurbaşkanımız Ereğli’de sizlerle buluşmak ve her şeyden önemlisi belediye başkan adayımıza destek olmak, projelerinin arkasında olduğunu belirtmek için geliyor. Güzel müjdeler ile gelecek. Bu buluşma önemli. Ancak en önemlisi 31 Mart’ta belediye başkanlığı seçimlerimizde adayımıza büyük bir destek bekliyoruz. Kdz. Ereğli’de bu seçimleri çok farklı bir şekilde almamız lazım.”

ŞAHİN: EREĞLİ’NİN SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ İÇİN DEVLETİN GÜCÜ LAZIM
AK Parti Belediye Başkanı Adayı Erol Şahin de şöyle dedi: “Ereğli’deki ve bu bölgedeki işsiz arkadaşlarımızın dertlerini biliyorum. Otopark, yol ve ulaşım sorunlarının olduğunu biliyorum. Bunları çözmek için genç, dinamik, arkasında siyasi güç olan ve kararlı bir ekip ile gece gündüz hiç durmadan günde 15 saat çalışacak birisi lazım. İlk yapacağımız tekstil atölyelerinden bir tanesini bu bölgeye inşa edeceğiz. Burada 250 kişi iş sahibi olacak, bunun sözünü veriyorum. Belediye başkanı olduğumda, bu bölgeye bir tane istihdam atölyesini inşa edeceğim ve anahtarını 250 Balılıyı çalıştırmayı taahhüt edene ücretsiz olarak vereceğim. Göztepe’den Kandilli’ye kadar olan bu alanın tamamını turizm alanı ilan ediyoruz. Köseağzı Mevkisi’nde yılda en az 1 milyon turistin ziyaret edeceği cam terası inşa edeceğiz. Herkes buraya gelip fotoğraf çektirecek. Aynı zamanda, Ereğli’den Kandilli’ye kadar eski demir yolu vardır, onun çöken yerlerini tamir edeceğiz ve bu alanı komple yürüyüş ve bisiklet yolu yapacağız. Balı daha da kalkınacak. Gelir gelmez ilk işlerimizden birisi imar sorunlarına el atmak olacak. Bunu tüm Ereğli’de çözeceğimiz için Balı da bundan istifade edecek. Böylelikle doğalgazı olmayan evimiz kalmayacak. Burada deremizin ıslahı var. Asfalt problemlerimiz var. Köseağzı’nın ıslahı var. Çöplüğün ıslahı var. Top sahasının iyileştirilmesi var. Hepsini çözeceğiz inşallah. Ben hayatta olduğum sürece hiç kimse bu bölgeye termik santral yapamaz, bunun garantisini veriyorum. Beni çiğnemeleri lazım. Bizim cesedimizi çiğnemeden bunu yapamazlar. Geçmişte ilçe başkanlığı görevini yaptığımda da böyle bir teşebbüs olmuştu ve buna karşı olduğumuzu açık seçik ilan etmiştik. Bu bölgede böyle bir talebi olan yok, böyle bir bilgi yoktur. Söylenenler tamamen uydurmadır. Bu kardeşiniz 1 Nisan sabahında, beş sene sonrasının hesabını yapacak ve diyeceğim ki ‘5 yıl sonra Balı’ya gittiğimde hiç kimseden oy istemeden Balı’nın oyunun tamamını nasıl alabilirim’ diyeceğim.
Bir yatırımcı, Ereğli’de yatırım yapmak istiyorsa eğer, ilçe belediyesi olarak bu yatırım alanının yolunu, suyunu, kanalizasyonunu ve hafriyatını bedava yapacağız. Yeter ki yatırımcı gelsin ve temelini atsın, çocuklarımıza iş olsun aş olsun. Biz bu gayede geliyoruz, yatırımcının yanında olacağız. Ereğli’de, çocuklarımıza yüzme öğretecek bir tane havuzumuz yok. Bu kardeşiniz iki tane havuz inşa edecek. Bir tanesi plajda bir tanesi de Ereğli’de olimpik havuz olacak. Ereğli Belediyesi çocuklarımıza bedava yüzme öğretecek. Ayrıca iki tane kapalı halı saha, en az iki tane futbol sahası yapacağım. Devlet Demir Yolları’ndan alınan arazi üzerine; Türkiye’de iki tane örneği bulunan bir okulun üçüncüsünü inşa edeceğiz inşallah. O okul ne okulu biliyor musunuz? Engelli çocuklarımızın ilkokuldan, ortaokuldan meslek lisesini bitirip mezun olacakları bir okulu inşallah Ereğli’ye kazandıracağız. Ereğli’nin sorunlarının çözülmesi ve kalkınması için arkanızda büyük bir güç olması lazım. Kimin gücü? Devletin gücü. Hükümetin gücünün de yanınızda olması lazım. İşte bu kardeşiniz seçilirse bu güç yanımızda olacak. Bakın bizim için daha da büyük bir güç var; Sayın Cumhurbaşkanımız, Haziran ayında geldiğinde ‘Ereğli’nin milletvekiliyim’ dedi. Karadeniz Ereğli’ye büyük bir sevgi duyuyor. Ereğli milletvekili olması ve ilçemize özel ilgi duyması sebebi ile 19 Mart’ta Karadeniz Ereğli’ye geliyor. Saat 12’de eski terminal alanında halka seslenecek. Onu coşku ile karşılayacağız. Orada en az 20 bin kişi olacağız.”
Şahin ve Başdanışman Oruç yapılan konuşmaların ardından mahalle sakinleri ile sohbet etti, fotoğraf çektirdi.


 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.183.137  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır