Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Uysal: Bir 5 yıl daha hizmetkar olmak istiyorum
Uysal: Bir 5 yıl daha hizmetkar olmak istiyorum
 
   

Güne Belen Sanayi Sitesi’nde yarım kalan esnaf ziyaretlerini ile başlayan Başkan Uysal, ziyaretleri tamamlanmasının ardından Güldere Mahallesi’nde vatandaşları selamladı. Güldere Muhtarı Ali Tezcan tarafından karşılanan Başkan Uysal’a Muhtar Tezcan hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken 5 yılda mahallelerinde çok iş yapıldığını hatırlattı. Başkan Uysal, şehrin sorunlarının tamamıyla bitmediğini belirterek Ereğli’de daha yapılacak çok iş olduğunu ifade etti. Akşam da Kestaneci Mahallesi’ndeki vatandaşlarla buluşan Başkan Uysal’ı karşılayan Kestaneci Mahallesi Muhtarı Ahmet Özer, Uysal’ın 5 yılda yaptıkları hizmetlerin 20 yıllık bir yatırım gibi olduğunu belirterek, “Başkanımız yaptığı çalışmalarla 20 seneyi, 5 yılda özetledi.” dedi. Uysal da 5 yılda yapılan hizmetin bir gösterge olduğunu belirterek, çocuk paydalı, turizm, kültür, sanat, spor ağırlıklı, sağlıklı ve akıllı bir şehir vaat ettiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Hangi partiden olursanız olun. Başka partileri tutuyor olabilirsiniz. Başka partiler de bizim ülkemizin partisi. Onların üyesi, delegesi ve gönüldaşı da olabilirsiniz. Ben ayrımcılık düşünmüyorum. Benim hiç kimsenin yaşam ve hayat tarzına karışmadığımı da biliyorsunuz. Benim işim hizmet etmek, halkın ihtiyaçlarını karşılamak. Ne talep ediyorsanız onları yapmak. Benim görevim hizmetkarlık. Benim 5 yılım artık sizler için bir gösterge. Bir 5 yıl daha hizmetkar olmak istiyorum. Bu bir yerel seçim. Sizler bu seçimde milletvekili seçmiyorsunuz. Ereğli’nin 5 yıllık geleceğini, 5 yıllık gelecekte nasıl bir belediye başkanı olmasını seçeceksiniz. Bu yüzden Ereğli’nin büyük bir birliğe ihtiyacı var. Kavgasız, gürültüsüz, kardeşçe yaşamaya ihtiyacı var. Huzura ihtiyacı var. Gözlerindeki ışıltıyı, içinizdeki sıcaklığı, kalbinizdeki sevgiyi görebiliyorum. Ben bu halkın sevgisini kazanmışım ya, bundan sonra belediye başkanı olsam ne olur olmasam ne olur? Sağlıklı şehirde doktora oy verin gerisini merak etmeyin.”
Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisi Büyük Birlik Partisi’ne, gül hilale destek isteyen Başkan Uysal’a seçim gezilerinde BBP Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal, BBP Belediye Meclis üyesi adayları eşlik etti.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.149.239.110  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..
24 Nisan 2024
Kökleri Platon’un yaklaşık 2400 yıl önce kurduğu Atina Okulu’na (Akademia) uzanan ve Sokrates gibi b..
24 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde park yerinden bir başka araç nedeniyle çıkamayan sürücü, aracın camını kı..
24 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik düzenledi. Çocuklar ve..
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır