Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Dünya şampiyonu sporcu ve AK Parti Milletvekili Sofuoğlu, Ereğli’ye geldi
Dünya şampiyonu sporcu ve AK Parti Milletvekili Sofuoğlu, Ereğli’ye geldi
 
   

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e destek vermek amacıyla ilçeye geldi. Kdz. Ereğli girişinde yaklaşık 200 motosikletli tarafından karşılanan Sofuoğlu, burada hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Kdz. Ereğlili motorcuların yaptığı gösteriyi izleyen Sofuoğlu daha sonra Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i motoruna alıp, diğer motorcularla birlikte şehir turu attı. Kdz. Ereğli Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye de katılan Sofuoğlu Türkiye’de motosiklet sporunun gelişmesi için çalıştığını ifade etti. Otomobil ve motosiklet tutkunlarına dikkatli olmaları ve gerekli güvenlik önlemlerini almaları konusunda uyaran Sofuoğlu, Kdz. Ereğli ilçesinde de motosiklet pistleri yapılmasını önerdi. Kdz. Ereğli’de motor sporlarına bu kadar yoğun ilgi olmasından memnun olduğunu söyleyen Sofuoğlu, gerekli yatırımların yapılması ve desteğin verilmesi halinde buradan da birçok başarılı sporcunun çıkacağını ve yeni rekorlara imza atabileceğini belirtti. Siyasete Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu vefa ve ülkesine daha fazla hizmet edebileceği düşüncesi ile girdiğini aktaran Sofuoğlu, Türkiye’de son 17 yılda yaşanan güzel gelişmeleri ve değişimi yurt dışında yaşayanların daha iyi anladığını belirtti. Sofuoğlu, motosikletlerdeki ÖTV ve KDV indirimi sürelerinin Cumhurbaşkanlığı kararı ile uzatıldığını açıkladı. Sofuoğlu, salonu dolduran gençlerden Erol Şahin’e destek vermelerini istedi. Söyleşide Kdz. Ereğli’de Kurulu bulunan motosiklet kulüplerinin yöneticileri sorunlarını içeren dosyaları Sofuoğlu’na vererek çözüm için destek istedi.
AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin de söyleşide yaptığı konuşmada kendisine destek için gelen Sofuoğlu’na teşekkür ederken göreve geldiğinde sporun her dalına olduğu gibi motosiklet sporunun Ereğli’de yaygınlaşması için gerekli tüm altyapı yatırımlarını yapacağının sözünü verdi. Erol Şahin, Ereğli’de her yıl yapacakları motor festivaline Kenan Sofuoğlu’nu da davet edeceğini açıkladı. Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezini dolduran gençler Erol Şahin’i büyük bir heyecan ile alkışladılar. Etkinlik sonunda Sofuoğlu’na çeşitli hediyeler verildi. Kenan Sofuoğlu’na yoğun sevgi ve ilgi gösteren katılımcılar ve özellikle gençler şampiyon Sofuoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirebilmek için uzun süre sıra beklediler.


 
 
Yorumlarınız
 
IP   54.89.70.161  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır