Sýk Kullanýlanlara Ekle |  Reklam  |  Ýletiþim
  Gündem 
  Belediye çalışanlarından PosbıyıkÂ’a teÅŸekkür ziyareti
Belediye çalışanlarından Posbıyık’a teşekkür ziyareti
 
   



Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan işçiler, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın verdiği zamdan ve yıllardır haklarını eksiksiz ve zamanında almalarından mutlu. İşçilerin adına iş yeri temsilcileri Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a teşekkür ziyaretinde bulunarak çeşitli hediyeler takdim ettiler. Posbıyık, çalışanları makam odasında ağırladı. İşçiler adına konuşan Belediye-İş Sendikası temsilcileri sözleşme zammı nedeniyle teşekkür ederek; “Sözleşme döneminde verilen zamlardan dolayı çalışan arkadaşlarımız teşekkür etmek istediler. Sizlere hediyeleri olacak arkadaşlarımızın. Çalışanlara verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundular.
“ZOR KOŞULLARDA İYİ ZAM VERDİK”
Çalışanların alkışları eşliğinde konuşmasına başlayan Başkan Halil Posbıyık, şunları söyledi: “Sizleri bugün karşımda güler yüzlü görünce moralli başlıyorum işe. İçinde bulunduğumuz ortam çok kötü ülke olarak. Belediye de zaman zaman sıkıntılara giriyor. Belli bir kesim su parası ödeyemiyor haklı olarak, biz de boğazına sarılacak değiliz. Çünkü muhtaç durumdalar. Emlak vergisini ödeyemiyor gibi olaylardan dolayı tahakkuk, tahsilat azalmış vaziyette. Benim ve ekibimin bütün düşüncesi, önemli olan emekçinin alın terinin karşılığını vermek. Bu benim için çok önemli. Yaşamımda hep buna dikkat etmişimdir. Eğer emekçinin karşılığını zamanında verirsen onlara daha fazla çalışın söyleme imkanına sahip olurum. Eğer emekçinin karşılığını veremiyorsam lider olarak zaten etkinliğinde kalmaz. Günümüzde maalesef birçok belediyelere üzülüyoruz, maaş yerine avans veriyorlar, ikramiyeleri unutmuş vaziyetteler. Çok büyük sıkıntılar içerisindeler. Bizde iyi bir ekip var, iyi bir yönetim kadrosu var. Hep beraber belediyeyi doğru yönlendiriyoruz. Tabiki hızlı ekonomik artışlardan dolayı bizde zaman zaman yatırımlarda sıkıntıya giriyoruz. Buna rağmen önceliğimiz sizsiniz. Ekibimle birlikte iyi bir zam verdiğimi düşünüyorum. Daha fazlasına layıksınız ama imkanlarımız ölçüsünde en iyisini verdik. Şartları iyice zorladık. İşçimizin hiç bir zaman açlık sınırının altında kalmasına izin vermeyiz. Elimizden geleni yaparız. Bunun karşılığında el ele verip daha fazla çalışmamız lazım. Bizim yaptığımız bu görevin karşılığında sizin de bize yardımcı olmanız lazım. 8 saat Ereğli halkına en iyi hizmeti vermemiz lazım. Bizim patronumuz Ereğli halkı. Benim sizlerden beklediğim tek şey bu. Her şeyden önce sağlıklı ve sıhhatli olmanızı diliyorum. Eşinizle, çocuğunuzla birlikte mutlu olmanızı istiyorum. İnşallah daha iyi günler gelecek.
-AKILCI YATIRIMLAR YAPIYORUZ-
Belediye yönetimi olarak akılcı iÅŸler yapmaya çalışıyoruz. EreÄŸli tam olarak ÅŸantiyeye dönmüş vaziyette. Bu sıkıntılı ortamda işçi maaÅŸlarını veremeyen belediyeler olmasına raÄŸmen bizim hiçbir yere borcumuz yok ve çok akılcı yatırımlar yapıyoruz. Dün sabah iÅŸe gelmeden bütün sahaları dolaÅŸtım. SakindereÂ’ye gittim, Ä°smet Ä°nönü OkuluÂ’nun olduÄŸu yerdeki yolları gezdim, BelenÂ’de kurduÄŸumuz yaÅŸam alanını gezdim. Yeni yaptığımız Åžehit ve Åžehir Mezarlığı’nda istinat duvarı çalışmalarını inceledim, yeni yapılan havuzu gezdim ayrıca yıl boyunca yaptığımız düzenlemeleri gördüm. Uyuyan Güzel Tepesi çevresindeki hafriyatlar inanılmaz boyutta. Åžehre bakıyorum AllahÂ’a şükürler olsun temiz. İşçi arkadaÅŸlarımız çalışıyor. Her vurduÄŸunuz süpürge de beni mahçup etmemiÅŸ, mutlu etmiÅŸ olacaksınız. 2 saatte iki defa sallayacağınıza 3 defa sallayın eÄŸer bizi seviyorsanız, sayıyorsanız. Sevgi ve saygı karşılıklı olur. Åžair ne demiÅŸ; ‘Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni Mısır´a sultan iseÂ’. Bu düsturda iÅŸlerimizi yürütelim. Yöneticileriniz pırıl pırıl arkadaÅŸlar, hepsi sizler için mücadele veriyorlar. Hep beraber bir aileyiz burada. Çoluk, çocuÄŸunuzdan fazla birbirimizi görüyoruz. Onun için sevgi, barış, dostluÄŸun ön planda olduÄŸu bir ortam yaratmaya devam edelim lütfen. Hep mutlu olalım. Bugünün TürkiyeÂ’sinde mutlu olmak zor ama yine biz kendi camiamızda mutlu olalım. VerdiÄŸimiz zamlar ananızın ak sütü gibi helal olsun. Siz daha fazlasına layıksınız. Muhalif belediye olduÄŸumuz için zorlanıyoruz ve bizi çok sıkıştırıyorlar. Bilançomuz çok düzgün olmasına raÄŸmen Ä°ller Bankası’ndan biz para alamıyoruz. Birçok yerde sıkıştırıyorlar ama biz hiçbir ÅŸeyden korkmuyoruz. Åžimdi ekip arkadaÅŸlarımızla maaÅŸ promosyonuyla ilgileniyoruz. Bunun için büyük bir gayret gösteriyoruz. Banka ile görüşmeler sürüyor. Bir takım prosedürler var. Yakın bir zamanda inÅŸallah promosyondan da netice alacağız. Ekibimizle girdiÄŸimiz iÅŸte AllahÂ’a şükür baÅŸaramadığımız hiçbir ÅŸey yok. Promosyonu da en iyi noktada neticelendireceÄŸiz ve size ben açıklayacağım. Aranızda ‘Promosyon meselesi var, baÅŸkan bizimle ilgilenmiyorÂ’ diye kimse düşünmesin ÅŸuan iÅŸi sessiz götürüyoruz, adım adım süreci takip ediyorum. Hiçbir endiÅŸeniz olmasın. Ben ayrıca tüm çalışan arkadaÅŸlarıma nezaketleri için ve hediyeleri için teÅŸekkür ediyorum. Hepinize, ailenize, çocuklarınıza, büyüklerinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Hep saÄŸlıkla kalın.”
Başkan Posbıyık ve çalışanlar daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarýnýz
 
IP   52.14.126.74  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldýrý içeren, imla kurallarý ile yazýlmamýþ, Türkçe karakter kullanýlmayan ve tamamý büyük harflerle yazýlmýþ yorumlar onaylanmamaktadýr.  
 
 Günün Diðer Geliþmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Baþkaný Halil Posbýyýk’ýn 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramý mesajý..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereðli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneði (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereðli Belediye Baþkaný..
22 Nisan 2024
Ereðli ilçesinde bir yýl önce iþlenen cinayette aðýr ceza mahkemesinde karar davasý görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereðli ilçesinde Jandarma üniformasý ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadýn, asker deði..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereðli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yýl halkýn ziyaretine açtýðý Kale Tepe yoðun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereðli Belediyesi, 23 Nisan Salý Günü Çocuk Þenliði düzenliyor. Baþkan Posbýyýk, sokak oyunlarý..





 
Anasayfa | Sýk Kullanýlanlara Ekle | Yayýn Ýlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | Ýletiþim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Haklarý Saklýdýr