Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  Erdemir saat ücretli işe alım yapacak
Erdemir saat ücretli işe alım yapacak
 
   


Şirketten yapılan açıklamada, 25 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında alınacak iş başvurularının Erdemir Spor Salonu’da 08:00-16.00 saatleri arasında yapılabileceği belirtilirken, yapılacak sınav ve değerlendirme sonucu başarılı olan adayların işe alınacağı kaydedildi. Şirketten yapılan açıklama şu şekilde: “Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, hayata geçirdiği yatırımlar ve yarattığı istihdamla 58 yıldır Karadeniz Ereğli’nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sunuyor. Erdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2023 yılında da saat ücretli olarak görev yapmak üzere toplu işe alım yapacak. Adaylar, başvurularını 25 Nisan Salı gününden itibaren iki hafta boyunca hafta içi her gün (1 Mayıs resmî tatili hariç) Erdemir Spor Salonu’nda yapabilecek.
Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir, 2023 yılındaki ihtiyaçları doğrultusunda saat ücretli pozisyonlar için toplu işe alım yapacak. Kurulduğu günden bu yana istihdam yaratarak bölgeye katkılarını sürdüren Erdemir, bu yıl da çeşitli işletme ünitelerindeki ihtiyaçlar için saat ücretli yeni çalışanlar istihdam etmeye devam ediyor. Erdemir’in 2023 yılında saat ücretli toplu işe alımları için başvuru süreci 25 Nisan Salı günü başlayacak. Başvurular iki hafta boyunca 25 Nisan – 05 Mayıs tarihleri ve 08:00 – 16:00 saatleri arasında hafta içi her gün (1 Mayıs resmî tatili hariç) Erdemir Spor Salonu’ndan yapılabilecek. Erdemir, başvuracak adaylarda, meslek liselerinin Elektrik/Elektronik, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden ve/veya meslek yüksekokullarının Elektrik-Elektronik / Enerji, Endüstriyel Otomasyon, Makine Teknolojisi, Metal Teknolojisi, Metalürji Teknolojisi ve Motorlu Araçlar Teknolojisinin İş Makineleri bölümlerinden mezuniyet şartı arıyor.
Adayların ilan tarihi itibariyle 18 – 25 yaş aralığında (25.04.1998 ve sonrası, 24.04.2005 ve öncesi doğmuş) olmaları gerekiyor. Ayrıca tercihen askerlik hizmetini tamamlamış olmaları, sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığın bulunmaması şartı aranıyor. Adayların kimlik belgeleri ile yapacakları fiziksel başvuruların yanı sıra eş ve kardeşler dahil birinci derece yakınlarının nüfus kayıt örneğiyle birlikte yapacağı başvurular da geçerli sayılacak. Fiziksel başvuru esnasında adaylara verilecek link üzerinden başvuru süreci online devam edecek, uygulanacak sınav ve değerlendirmelerde başarılı olan adaylar arasından işe alımlar yapılacak.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   34.239.148.106  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır