Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  TİP heyeti ERMED’i ziyaret etti
TİP heyeti ERMED’i ziyaret etti
 
   



        TİP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Cihangir Amca beraberinde, İlçe Yöneticileri Dilek Bakar, Türkan Baytekin, üyeler Selma Amca, Ayşe Hindistan, Gülay Arslan, İrfan Kılıçarslan, Aynur Öner, Hayrettin Sarı ile Gençlik Kurulu’ndan Toylan Şahin ve Feyza Çelikkol ile birlikte ERMED Yönetimini ziyaret etti. Haber Hayat Ofisi’nde gerçekleşen ziyarette TİP heyetini ERMED Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Başkan Yardımcısı Fikri Kapan ve Denetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özaydın ağırladı.
        Seçim çalışmaları kapsamında kente hizmet eden sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkan Adayı Amca, “Gazeteciler olarak sizlerin de fikirleriniz bizim için önemli. Biz ziyaretlerimizde anlatmaya değil, sormaya geldik diyoruz. Nasıl bir belediye istersiniz? Nasıl bir Ereğli istersiniz? Ya da burada gördüğünüz sorunlar, problemler nedir, çözülmesini istediğiniz şeyler nedir diye isteklerinizi alalım istiyoruz.” dedi. Din, dil, ırk, mezhep ayrımı gözetmeden hizmet üreteceklerini, sevgi dili kullanacaklarını vaat eden Amca, saha gezilerinde güzel tepkiler aldıklarını ifade ederek, “Belediye başkanlığını kazanmak için yola çıktık. Güzel bir belediyecilik yapacağımızı biliyoruz. Planımız, programımız, enerjimiz ve heyecanımız var. Gençliğimiz ve emeğimizi de ortaya koyup hep birlikte yöneteceğiz bu şehri.” diye konuştu. ERMED Başkanı Doğan Gönüllü de, Fikri Kapan ve Fahrettin Özaydın’la birlikte toplumsal gözlemlerini paylaşıp, önerilerde bulunduktan sonra ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye Başkan Adayı Amca ve ekibine seçim çalışmaları sürecinde başarı dileğinde bulundu.
        Ziyarette şehirdeki güncel konular ve sorunlar hakkında gazetecilerin görüşlerini dinleyen TİP heyeti, yerel medyanın şehir yönetimine daha etkin bir şekilde katılımını sağlamak adına yapıcı bir diyaloğun başlatılmasını da önemsediklerini kaydettiler. Sohbetle devam eden ziyaret hep birlikte anı fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.19.61.115  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır