Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Gündem 
  AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor
AK Parti İl Genel Meclisi üyesi adayları köy ziyaretlerini sürdürüyor
 
   



AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ile birlikte adaylar Ali Kemal Karaca, Hüseyin Engin Temel, Ahmet Eyrilmez, Erol Özsoy, Sinan Durdu ve Alaattin Şen, tam kadro olarak gittikleri köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Köy sakinlerinin kendilerine desteklerini arttırarak ziyaretlerine devam eden İl Genel Meclis üyesi adayları Çayırlı, Şamlar, Ortacı, Çiğdemli, Zindancılar, Osmanlar, İmranlar, Dedeler, Danişmentli, Yunuslu, Abdi, Halaşlı, Yenidoğancılar, Sütlüce, A. Sofular, Keşkek ve Emirali köylerinde ilgiyle karşılandılar. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt bu ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda, köylere en iyi hizmet götürenin AK Parti kadroları olduğunu dile getirirken, köylerin sorunlarının çözümünün kendi ekiplerinde olduğunu söyledi. Bozkurt, “Köyler bize, bizler de köylerimize sahip çıkıyoruz. Milletvekili görevine geldiğim günden beri birçok sorunu giderdik. Yine taleplerinizi İl Genel Meclis Üyesi ekibimizle çözmeye devam edeceğiz. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu seçimde de en fazla oyu vereceğinize inanıyoruz.” dedi.
Köy ziyaretlerinde İl Genel Meclis Üyesi Adayı Ali Kemal Karaca ise şu ifadelere yer verdi: “Biz samimiyiz. Bölge halkımıza şeffaf, yüz güldürecek hizmetler getirdik. Bu amaçla yolumuza çok daha güçlü destek alarak Zonguldak İl Genel Meclis’inde Ereğli’mizi güçlü bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Köy muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yeni hizmetlerimizin akışı devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimleri siz değerli köy sakinlerimizin destekleriyle kazanacağımıza inanıyoruz.” Adaylardan Hüseyin Temel Engin, seçim çalışmalarına gösterilen ilgi sayesinde büyük bir azimle sürdürdüklerini söyledi. Ereğli’nin her köyüne eşit hizmetleri AK Parti sayesinde ulaştırdıklarını belirten Engin, “AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Saffet Bozkurt ve AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanımız Muhammet Mücahit Andiç’in katkılarıyla çok daha iyi hizmetleri sunacağız. Dün biz ne söz verdiysek bunu yeniden hizmete dökecek olan bizim kadrolarımızdır. Bu amaçla gece gündüz köylerimizde sorunları onaran olacağız. Samimi ve içten karşılamalarınız da bunu göstermektedir. Bölge halkımızın her istek ve sorunları daima bizlerde görev aşkı olarak devam edecektir. Bunun bilincinde olarak daima karşınızdayız.” dedi. İl Genel Meclis Üyesi adaylarından uzun dönem muhtarlık yapan Ahmet Eyrilmez, Erol Özsoy ve Ereğli esnaflarından Sinan Durdu, kendilerinin hizmet sevdalısı olduklarını belirterek bölgelerine olan aşklarını hizmete dökmek için vatandaşlardan desteklerini talep ettiler.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.217.220.114  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır