Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Toptan’ın hedefinde iki belediye var
Toptan’ın hedefinde iki belediye var
 
   

     AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerinin Ankara ziyaretinde ilk durağı, AK Parti Grup Toplantısı oldu. Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan tarafından Meclis’te karşılanan AK Parti heyeti, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirilen Grup Toplantısına katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke gündemine ilişkin açıklamalarını dinleyen AK Parti heyeti, daha sonra AK Parti bölge milletvekilleriyle istişarelerde bulundu.

     TOPTAN: EREĞLİ VE ZONGULDAK BELEDİYELERİNİ ÇOK ÖNEMSİYORUM
     Grup Toplantısının ardından AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Ereğli Teşkilatıyla beraber eski TBMM Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ı Meclis’teki odasında ziyaret etti. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, kentin durumu ve yapılan çalışmalar hakkında Toptan’a bilgi verirken, Toptan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ereğli’de, hedefi bütün Belediyeleri almak olarak açıklayan Toptan, “Ereğli’de bir süredir teşkilatın oluşmasında gecikmeler yaşandı. Şimdi karşımda genç ve dinamik bir ekibi görmekten çok büyük bir mutluluk duydum. Görüyorum ki, azimli ve partinin başarısı için gecesini gündüze katacak bir ekip oluşmuş durumda. Önümüzde yerel seçimler var. Bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız. Ereğli’yi ve Zonguldak’ı çok önemsiyorum. Sizlerin de ortaya koyduğumuz bu hedefte başarılı olacağınıza inanıyorum.” dedi. Filyos projesinin hayata geçmesiyle Zonguldak’ın rahatlayacağını anlatan Toptan, teşkilat üyelerine bazı tavsiye ve önerilerde de bulundu. Toptan, önümüzdeki ay yeni yerine taşınacak olan AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı binasının açılışına katılmak üzere Ereğli’ye geleceğini söyledi.
     AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan da, Meclis’te yaptıkları çalışmalar, Ereğli ve bölge ile ilgili düşündükleri projeler hakkında da teşkilat üyelerini bilgilendirdi. Ereğli heyeti, Candan ile birlikte Meclis toplantısı öncesi Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar ile de bir araya geldi. Ulupınar da ziyaretten memnun olduğunu belirterek, “İnşallah birlikte el ele vererek verimli çalışmalara imza atacağız.” dedi.



     SOYLU VE ÇİFT İLE GÖRÜŞTÜLER
     AK Parti Ereğli İlçe Yönetimi, Meclis ziyaretinin ardından AK Parti Genel Merkezi’ne geçerek, AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve MKYK Üyesi Emine Çift’i de ziyaret etti. Soylu, ziyarette Ereğli’ye AK Parti damgasının vurulma zamanının geldiğini söyledi.
     Soylu, şöyle dedi: “Siyaset yapanlar esas itibariyle gönülleriyle ruhlarıyla yaparlar bu işi. Bazen kentlerde kentin sahibi olarak kendini görenler vardır. Buranın patronu biziz diyenler vardır, ama kentin gerçek sahibi orada yaşayan halktır, sizler de orada kentin sahibi olarak halkı bileceksiniz. Siz orada o kentin halkı adına bir mücadeleye girişmiş durumdasınız. Ereğli bizim bölgenin en gözbebeği alanlardan birisi. Her alanda böyle ama bizim hep beraber yapmamız gereken öyle bir süreç var ki Ereğli’ye AK Parti damgasını vurmaktır. Bu uzun zamandan beri Ereğli’nin hak ettiği bir durumdur. Bu dönem bu ekip, bu işe inanmış bir ekip. Birbirinizle olan diyalogunuz, samimiyetiniz, içtenliğiniz sizi çok daha güçlendirecektir. Siyasette meseleyi halk çözer, biz hepimiz halkın sözcüleriyiz. Halka, millete gittiğiniz sürece size pusulayı koyacaktır, yönünüzü istikametinizi belirleyecektir. Ereğli halkı da bu dönem bunu tayin edecektir.”
     AK Parti MKYK Üyesi Emine Çift’de, Ereğli İlçe Teşkilatına çıktıkları bu yolda her türlü desteği vereceklerini ve Ereğli’de başarılı olacaklarına inandıklarını kaydetti.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.117.216.229  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır