Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Çakır: Saldırı çözüm iradesine yöneliktir
Çakır: Saldırı çözüm iradesine yöneliktir
 
   

     Çakır yaptığı açıklamada, lav silahları ile atılan mühimmat ve bombaların aynı zamanda adalete, demokrasiye ve millete atıldığını belirterek, şöyle dedi: “Türkiye, eski Türkiye olmadığı gibi, AK Parti de korkutulabilecek bir parti değildir. Demokratikleşme yolunda atılan adımlar bundan sonra daha da sağlam atılacaktır. Parti ve bakanlığa yapılan saldırı kamu vicdanını da derinden yaralamıştır. Saldırıyı gerçekleştirenler er ya da geç kamuoyunun önüne çıkarılacaktır. Bunlar demokrasi ve özgürlüğün temsilcisi AK Parti’yi kutlu yürüyüşünden asla vazgeçiremeyeceklerdir. Kendi karanlık emellerinin içinde boğulacaklardır. Bu saldırı, aslında çözüm iradesine yöneliktir. Türkiye, ne zaman kangren olmuş meselesini çözme iradesi gösterse karanlık güçler ortaya çıkıyor. Türkiye’nin huzurunu ve istikrarını bozmaya çalışıyorlar.”
     Teröre asla boyun eğilmeyeceğinin altını çizen Çakır, milletin kapalı kapılar ardında planlanan tezgahları gördüğünü dile getirdi. Hükümetin de bu tür saldırılara boyun eğmeyeceğini, huzur ve istikrar dolu bir Türkiye hedefinden vazgeçmeyeceğini vurgulayan Çakır, şunları kaydetti: “Çetelerle, terörle ve eli kanlı örgütlerle mücadeleden vazgeçilmeyecektir. Birliğimizi, bütünlüğümüzü, huzurumuzu bozmaya çalışan şer güçlerle mücadelemiz devam edecektir. Sayın Başbakanımızın her zaman söylediği gibi ‘korkaklar tarih yazamazlar’, korkmuyoruz ve korkmayacağız. Barış ve kardeşlik dışında hiçbir eylem halkımızın vicdanında da kabul görmez ve lanetlenir. Bunu herkesin bilmesi, anlaması lazım. Bu tür saldırıların karşısında her zaman olduğu gibi bir ve beraber duracağız. Yaşadığımız hassas süreçte bu türlü denge bozucu eylemler, bizleri daha da kuvvetlendirip, ne derece doğru bir yolda yürüdüğümüzü bir kez daha hissettirmektedir. Camiamıza, genel merkez çalışanlarımıza, Adalet Bakanlığımıza, bakanlık çalışanlarımıza ve hükümetimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.145.97.248  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır