Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  İşçi Partisi’nin Ereğli İlçe Örgütü açıldı
İşçi Partisi’nin Ereğli İlçe Örgütü açıldı
 
   

     İşçi Partisi’nin ilçedeki Bozkuş Pasajı’nda bulunan Kdz. Ereğli İlçe Örgütü’nün açılış törenine, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem, İşçi Partisi İl Başkanı Mehmet Uslubaş, CHP Ereğli İlçe Başkanı Hayrettin Kartal, İşçi Partisi Ereğli İlçe Başkanı Ramazan Candan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Ereğli Şube Başkanı Yaşar Torlakoğlu ve çok sayıda partili katıldı. Düzenlenen açılış töreninde konuşan İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem, Milli Anayasa Forumu Toplantısı nedeniyle geldiği Ereğli’de, partisinin ilçe örgütünün açılışında da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.
     Senem, şöyle dedi: “Ülkemiz son derece ciddi sorunlarla yüz yüzedir. Ve ciddi bir sorunla da yüz yüzeyiz; bir anayasa süreci yaşanıyor. Aslında buna bir anayasa süreci değil de, bir bölünme süreci demek de daha doğru olur. Türkiye’nin federasyona götürülmesi, daha sonra da bölünmesi projeleri yürürlüktedir. Bu sürece karşı büyük bir mücadele veriliyor. Ben Ereğli İlçe Örgütümüzü, Ereğli bölgesindeki bu mücadelenin karargâhı olarak görüyorum. Ama elbette bu mücadeleye katılacak olanlar yalnızca İşçi Partililerden ibaret değildir. Cumhuriyet Halk Partililer var, MHP’li arkadaşlarımız, DSP’li arkadaşlarımız, tüm vatanseverler var. Hep birlikte bu karargâhı inşa edeceğiz. Onların da bu yörede yürüttükleri mücadele, bu bölünme sürecine karşı direnme odağı olacaktır. Hep birlikte omuz omuza olacağız. İlçe Örgütümüzün, mücadelenin karargâhı olması dileğiyle, hayırlı olmasını diliyorum.”
     İşçi Partisi Üyesi Zafer Berkant ise, ülkenin olağanüstü bir süreçten geçtiğini belirterek, “Bugünden itibaren, Cumhuriyetimizin ve Atatürk devrimlerinin yılmaz birer neferi olarak çalışmaya ant içiyoruz. Tüm halkımızı da ‘Atatürk’te birleştik’ parolası etrafında toplanmaya davet ediyoruz.” dedi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Nusret Senem, beraberindeki konuklar ve partililer, İlçe Örgütü’nde bir süre sohbet ettiler.
(ereglibulteni)
Bu haber ile ilgili fotoğraflar
 
Bu haber ile ilgili video
 
Yorumlarınız
 
IP   18.118.45.162  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır