Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Şeker’den Candan’a: Siz Türk milliyetçisi olamazsınız!
Şeker’den Candan’a: Siz Türk milliyetçisi olamazsınız!
 
   

     Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker’in yaptığı yazılı açıklamanın tam metni aynen şöyle: “Açılımın mimarı Türklük düşmanı, bebek katili Abdullah Öcalan’ın yol arkadaşları olan AKP’nin milletvekili Sayın Ercan Candan, Başbakan’ın bölünmeyi millete hazmettirmekle görev verdiği akil adam kadrosunu kıskanmış olacak ki kendisi şimdiden harekete geçerek ziyaret ettiği şehit aileleri derneğinde Abdullah Öcalan’ı nasıl kendilerine önder yapıp ABD ve İsrail’in Ortadoğu’da verdikleri ‘Eşbaşkanlık’ adı altındaki taşeron oldukları gerçeklerini anlatmak yerine Başbakan’ın milliyetçiliği ayaklar altına aldık sözlerini bu milletin her türlü ihaneti unuttuğunu sanarak MHP’den daha çok milliyetçi olduklarını söylemiştir.
     Sayın Ercan Candan, sizler 30 bin kişinin katili olan olup şimdi barış güvercini gibi gösterip kahraman yapmaya çalıştığınız kürdistan milliyetçiği yapanlarla aynı milliyetçiliğe sahip olabilirsiniz, Irak’ta camiler basılıp Müslümanlar katledilirken evlerine sağ salim dönmelerini istediğiniz Amerikalı askerlerin milliyetçisi de olabilirsiniz ya da haçlı seferlerini överek kültürel etkileşim olduğunu düşündüğünüz haçlı duygularına sahip bir milliyetçi de olabilirsiniz. Ama sizler geçmişte hainlerin, işgalcilerin ve sömürgecilerin, haçlı heveslilerinin yapamadıkları ‘Türk’le, ‘Türkiye’ ile, ‘Bayrak’la, ‘Türk milliyetçiliği’yle, ‘Mustafa Kemal’le hesap görmek isteyenlerin karşısına her daim çıkan ve çıkacak olan Türk milliyetçilerinden biri olamazsınız. Aziz milletimiz artık gerçekleri görmektedir. Fakirleştirerek kuru ekmeğe mahkum ettiğiniz makarna ve yağ karşılığında zorla partilerine üye yapıp duygularını sömürdüğünüz milletimiz din istismarcılarına gereken cevabı sandıkta verecektir.
     Türkiye çok tehlikeli süreçten geçmektedir. Türkiye Cumhuriyeti çökertilmek istenmektedir. İmralı canisinin istediği budur. Türk milletinin geleceği, AKP’nin çamur ve pislik dolu siyaseti ile kirlenmektedir. Ancak MHP oldukça bunu başaramayacaklardır. Son günlerde bağımsızlığın ve direnişin son kalesi olan MHP’ye saldırmaları bu yüzdendir. Ülkedeki son gelişmeler, MHP’nin Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısı ve Türk Milleti’nin hükmi şahsiyeti için ne kadar değerli bir yapı olduğunu açıkça ortaya çıkarmıştır. Bu ihtiyaç; önce 2014’te Ereğli Belediyesi’ni alarak daha sonra 2015’te yapılacak genel seçimlerde Zonguldak ve Türkiye genelinde MHP’nin iktidarı niteliğinde karşılığını bulacaktır. Ne mutlu Türküm diyene.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » agzına yuregıne saglık allah turku korusun ve yüceltsin
-   adem denizhan / 13 Nisan 2013- 17:02
 
IP   3.145.151.141  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..
27 Nisan 2024
19 Kasım 2023 tarihinde Kdz. Ereğli’nin tarihinde yaşadığı en büyük felakette büyük zarar gören Türk..
27 Nisan 2024
5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’na göre hayvan koruma dernek ve vakıflarına üye ya da bu konuda..
26 Nisan 2024
Farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN’24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Kdz...
25 Nisan 2024
Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi Erdemir, demir-çelik endüstrisinin uluslararası buluşma n..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır