Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Erdoğan, Belediye Başkan adaylığı konusunda ne dedi?
Erdoğan, Belediye Başkan adaylığı konusunda ne dedi?
 
   

     AKP 22. ve 23. dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Fatih Çakır başkanlığındaki yeni yönetimi, yeni teşkilat binalarında ziyaret ederek tebrik etti. Gerçekleşen ziyaret samimi bir havada geçerken, Erdoğan’a ilçeye yaptığı katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu dile getirdi. Erdoğan, yeni hizmet binasının parti hizmetleri için hayırlı olması dileğinde bulunarak, şöyle dedi: “Değerli ilçe başkanım, yönetimi ve ekibine başarılar diliyorum. Değerli kardeşimiz yeni yönetimini oluşturduktan sonra kendisini tebrik ettik, aradan uzun zaman geçmedi ama çalışmalarını izliyoruz. Bu vesileyle yeni bir mekâna taşındılar. Birkaç kez kendileri bizleri de ziyaret ettiler. Yeni mekâna taşındıktan sonra en kısa zamanda geleceğimi söyledim. Bir istekleri, arzularının olup olmadığını yerinde görüp gözlemleyip, talepleri nedir öğrenmek istediğimi belirttim. Ben bugüne kadar ilçe başkanlığında, mecliste ve diğer kademelerde görev alan bütün arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Şu anda bu bayrak yarışını üstlenen yeni milletvekilimize ve ilçe başkanımıza başarılar diliyorum. Ereğli hepimiz için güzel bir yer, insanları güzel, kendisi, doğası güzel, bu güzellikler içine hepimiz yeni güzellikler katmak zorundayız. Bu ziyaret mutat bir ziyaret, hiçbir farklı amacı bulunmayan bir ziyarettir.”
     AKP Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, yaptığı hizmetler nedeniyle 22. ve 23. dönem Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan’a plaket takdim etti. Çakır, “Ereğlimize, Zonguldakımıza aynı zamanda parti teşkilatımıza bugüne kadarki katkılarından dolayı, hizmetlerinden dolayı, halkımız ve teşkilatımız adına Milletvekilimiz Sayın Fazlı Erdoğan’a bu plaketi takdim etmekten onur duyuyoruz.” dedi. Plaketin kendisi için sürpriz olduğunu söyleyen Erdoğan ise “Benim için sürpriz oldu, AK Parti’den 502 tane plaket var, bu 503.’cü oldu. Bundan son derece mutlu oldum. Belki bu şekil olarak maddi olarak basit bir şey gibi görülebilir ama gerçekten manevi ağırlığı çok yüksek. Bu bizim için omuzlarımıza yeni yükler yükleyecek şekilde anlam kazanmıştır. Başkanıma ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Erdoğan ziyaret sonunda gazetecilerin sorularına da yanıt verdi. Bir gazetecinin ‘Ereğli Belediye Başkanlığı adaylığı için kulisler de adınız geçiyor’ sorusuna “Hedef iktidarla Ereğli Belediyesi´ni bütünleştirmek” diyen Fazlı Erdoğan “Hepimiz bir neferiz, uygun görülen bir arkadaşımızın arkasında diziliriz.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.15.197.123  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır