Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Candan’dan ‘çok özel’ toplantı
Candan’dan ‘çok özel’ toplantı
 
   

     Candan ilçede görev yapan bazı basın mensuplarının davet edildiği toplantıda, Ereğli çevreyolu güzergâhını açıkladı. Candan ayrıca orman arazisinde kalan ve Ereğli Belediyesi tarafından imar verilen bölgeyi de harita üzerinden göstererek Orman Genel Müdürlüğü’nün konu ile ilgili yargı yoluna gideceğini dile getirdi. AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, konuşmasının başında Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı eleştirdi. Blöf taktiğinin bırakılması gerektiğini ifade eden Candan, daha samimi olunması gerektiğini söyledi. Candan, “ ‘Benim kasamda hiç para kalmadı bize biraz para lazım. Şunları yapacağız’ dese ‘Sonuna kadar arkandayım’ derim.” dedi.
     Candan, orman arazisinde kalan ve Ereğli Orman İşletme’den alınan bir yazı ile Ereğli Belediyesi’nin orman arazisinde kalan bölgeye imar verdiğini ve Orman Genel Müdürlüğü’nün tapu iptal davası açacağını belirtti. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a, “Bu işleri niye yarım yamalak yaptın” diye soran Candan, “Ben bunu açıklamak istemiyorum. Belediye Meclis üyelerimiz bunu bana ulaştırdıkları da dedim ki ‘Biz bunu kente hemen duyurmayalım, insanları panikletmeyelim. Biz bu işi çözmeye çalışalım. Nasıl çözeriz bunun alt yapısına bakalım.’ Böyle bir şey, bundan sonra buradaki ev sahiplerine gece uykusu yok yani. Ben bununla uğraşıyorum. Ben bununla uğraşırken, benim suçum, benim hatam değilken bizim için hala arkadan çelme takalım, oyun yapalım. Ne oyunu, ne çelmesi kardeşim? Biz yapılan bir yanlışı düzeltmeye çalışıyoruz. Kamuoyuna mal olsun artık ben ne yapayım? Ben ne diyeyim?” şeklinde konuştu.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.118.200.86  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır