Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP Genel Merkezi’nde Zonguldak gündemli toplantı
CHP Genel Merkezi’nde Zonguldak gündemli toplantı
 
   

     Köktürk yaptığı açıklamada, partilerinin Merkez Yürütme Kurulunca (MYK) Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP Genel Sekreteri BihlunTamaylıgil’den oluşan CHP Seçim Komisyonu’nun, CHP MYK’sının açıklamış olduğu takvime göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Bu kapsamda, CHP Genel Merkezinde, Genel Merkez Seçim Komisyonu’nun daveti üzerine CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat’ın katılımıyla Zonguldak’ın değerlendirildiği bir toplantı düzenlendiğini ifade eden Köktürk, “Zonguldak’taki tüm seçim bölgelerinin masaya yatırıldığı, tartışıldığı ve değerlendirildiği toplantıda; ilçe ve il örgütlerinin önerisi doğrultusunda hazırlanan öneri ve değerlendirme raporu seçim komisyonuna sunulmuştur. Ayrıca gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İlinden sorumlu parti denetmenleri, Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Erbatur ile Manisa Milletvekili Özgür Özel de katılmışlardır.” dedi.
     Çalışmaların Zonguldak’ta devam ettiğini belirten Köktürk, Zonguldak’taki tüm seçim bölgelerinde iddialı olduklarını ve tüm seçim bölgelerinde seçimleri kazanacak güçte olduklarını dile getirirken, şunları kaydetti: “Zonguldak’a hiçbir şey vermeyen, temel projelerde Zonguldak’ı uyutan, bütçe kaynaklarının dağıtımında ise, Zonguldak’ı unutan, yol – ulaşım gibi en temel hizmetlerden bile Zonguldak’ı yoksun bırakan AKP iktidarının Zonguldak halkından bir şey isteme hakkı yoktur. Sonuç olarak Cumhuriyet Halk Partisi, Zonguldak’ta tüm seçim bölgelerinde iddialıdır ve tüm seçim bölgelerinde kazanmakta kararlıdır. Zonguldak ve Türkiye; ülke kaynaklarını kendi halkına değil, Ortadoğu’daki maceralara ve kan gölüne harcayan, yurttaşlarımız üzerinde anormal bir baskı düzeni oluşturan, devletin tüm olanaklarını halkımızın değil, iktidar yandaşlarının hizmetine sunan AKP’den kurtulmaya kararlıdır.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.17.5.68  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..
06 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, seralarında ürettiği 350 bin ata tohumu domates, biber, patlıcan ve salatalı..
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır