Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  CHP’de Yerel Seçim stratejisi görüşüldü
CHP’de Yerel Seçim stratejisi görüşüldü
 
   

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Danışma Kurulu toplantısına, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, İl Başkanı Halil Furat, partinin ilçe ve belde başkanları katıldılar. 30 Mart 2014’te yapılacak Yerel Seçimler’e ilişkin yol haritasının ele alındığı ve seçim stratejilerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, Yerel Seçimler öncesi ilçe ve beldelerle ilişkileri geliştirmek adına Danışma Kurulu Toplantıları’nı her ay düzenli biçimde yapacaklarını söyledi.
     CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ise, “CHP’nin yönetici kadrolarıyla birlikteyiz. CHP, 2014 Yerel Seçimleri’yle ilgili aday adaylığı sürecini Temmuz ayında başlatarak 2 Eylül 2013 günü sona erdirdi. Genel Merkezimizin başlattığı süreç doğrultusunda Yerel Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zonguldak’ta bugün hem Yerel Seçimleri hem de sorunları değerlendirmek için kadrolarımızla bir araya geldik.” dedi. Cumhuriyet’e katkıları çok büyük olan Zonguldak’ın, bugün unutulan bir kent konumuna geldiğini belirten Köktürk, şunları kaydetti: “Zonguldak genel bütçeye yaptığı katkıların yarısını bile alamıyor. CHP olarak tabi ki sorumluluklarımız çok büyük. Milletvekilleri, il, ilçe ve belde başkanları olarak bunun bilincindeyiz. CHP olarak daha sık bir araya gelerek bu çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşarak Zonguldak’ı yeniden ülke gündeminde ve hak ettiği payı alan, ülke ağır sanayisinde bugüne kadar üstlenmiş olduğu görevleri yerine getirme çabasında olan bir il konumuna getirmek istiyoruz. Biz kaygılarımızı ifade ettik ama umutsuz değiliz. Zonguldak’ın umuda ve yeni beklentilere ihtiyacı var. Her ne kadar kaygılarımızı paylaşsak da, biz umutları Zonguldaklılarla paylaşmak istiyoruz. Zonguldak birikimli ve yetenekli insan gücü olan, aslında kendine sırtını değil yüzünü dönen bir iktidarla çok şeyi başarabilen bir kent. Zonguldak’a yüzünü dönemeyen bir iktidarın önümüze koyduğu tabloyu maalesef halkımızla paylaşıyoruz. Bu tablonun Yerel Seçimler sonrası değişeceğine yürekten inanıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte hem Zonguldak’ın hem de ülkemizin içinde bulunduğu karanlık tablodan aydınlığa ulaştıracağı kararlığı görüyorum. Yerel Seçimler yeni bir dönem olacaktır. Buna yürekten inanıyoruz. CHP sorumluluklarının bilincindedir.”
     CHP İl Danışma Kurulu Toplantısı, Köktürk’ün konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.128.190.102  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
04 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin toplu taşımaya yönelik İstanbul Teknik Üniversitesi ve Çilek Halk Otobüsl..
03 Mayıs 2024
Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Belediye Başkanı Halil ..
02 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri Erdemir, İsdemir ve Erdemir Maden, gerçekleştirdiği etkinliklerle 23..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır