Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Göktaş: Bizde önyargı ve pazarlık olmaz
Göktaş: Bizde önyargı ve pazarlık olmaz
 
   

     Göktaş yaptığı açıklamada, Yerel Seçimler’le ilgili olarak çeşitli görüşmelerde bulunduklarını belirtti. Ancak Ereğli’nin ticari ve siyasi haritasında bazı şeylerin çok kolay olmadığının bilindiğini dile getiren Saadet Partisi (SP) Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Gökhan Göktaş, “Partimiz resmi seçim startını 2 ay kadar önce verdikten sonra eski Belediye Başkan adayımız Salih Dönmez, partimiz İlçe Başkanlığına ve İl Seçim İşleri Başkanlığına adaylık dilekçesini vermiş bulunmaktadır. Bunun dışında partimiz içinden bir-iki arkadaşımız adaylık beklentisi içinde olduklarını bana ve teşkilat başkanımıza iletmiş bulunmaktadırlar. Ayrıca dışarıdan üç-dört isimle ciddi mana da görüşmelerimiz olmuş ve görüşmelerimiz hala devam etmektedir.” dedi.
     Kendilerine başvuran aday adaylarının, SP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Kahraman ile de görüştürüldüğünü anlatan Göktaş, kendisinin de aday olması yönünde bir beklenti oluştuğunu da ifade etti. Göktaş, şöyle dedi: “Bu süreçte parti içinden yıllardır pek çok arkadaşımız benim aday olmamı talep etmişlerdir. Ereğli kamuoyunda ve partimizde de bu yönde isteklerini belirtenler olmuşsa da ben şahsım olarak gerek parti içerisinde ki, gerekse parti dışındaki aday adaylarıyla son güne kadar görüşüp il ve genel merkezime anında raporlarımı iletmeye devam edeceğim. Nüfusu 50 bini aşkın ilçeler ve illerde partimizin adayları ilçe ve il başkanlarının görüşü alınarak Genel Merkezimizce belirleneceği için İlçe Başkanı olarak ‘adayımız şu’ deme gibi bir durumum olamaz. Eğer şahsım olarak bir adaylık başvurum söz konusu olacaksa bunu ilk sizler duyarsınız. Ama ben ilçe başkanlığı görevimde teşkilat çalışmalarına ağırlık verdim. Bu süreçte İlçe Başkanı olarak devam etmeyi istiyorum.”
     Gülüç ve Kandilli beldelerinde de belediye başkan adaylıkları konusunda görüşmeleri sürdürdüklerini belirten Göktaş, şunları kaydetti: “Bazı isimler ön planda ama hiçbir ismi kendileri istemediği sürece medyada belirtmeyecek, gündeme gelmek adına el altından basına sızdırmayacağız. Merkez ve beldelerle ilgili adaylığı çıkan veya çıkacak olan isimler bizim açıklamamız dışında kendi isteklerini belirten açıklamalar ve ya aday adaylarından alınan haberler olacaktır. İlçe Başkanı olduğum günden beri parti teşkilatımdan habersiz ve istişaresiz görüşmeler yapmayıp karar almadığım gibi bundan sonra da böyle devam edecektir. Biz Ereğli ve Türkiye için en hayırlısını yapmaya çalışan Milli Görüşçüleriz. Misyonumuza uygun hareket etmeye elimizden geldiğince çalışacağız. Şeffaflığımızdan ne bu süreçte ve ne de inşallah Belediyeleri kazandığımızda da ödün vermeyeceğiz. Bizler göreve geldiğinde ilk iş olarak ‘Rüşvet alan da, veren de melundur’ tabelasını makam odalarına asan görüş olarak ‘Rüşvet alanda veren de memnundur’ zihniyetine dönmüş belediyecilik anlayışınıza karşıyız. Başarı ve çalışmaların isimlerden ve ya parti amblemlerinden değil Milli Görüş Davasına hizmetten geldiğini bilerek duruşunu bozmadan yolunda devam eden ve inşallah son nefesine kadar devam edecek olan dava erleriyiz. Milli Görüş gömleğiyle muhalefetteyken pek çok siyasi-ekonomik-medyatik-bürokratik-yargısal engellemelere rağmen başarı içerisinde olan Belediye Başkanlarının isimleri değişmediği halde aynı belediyeler şimdi kendi lehlerine olan pek çok duruma rağmen hizmet edemez duruma düşmüş Belediyeleri borç batağına sürüklemişlerdir. Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisi’nde Belediye Başkan adaylığı, İl Genel ve Belediye meclis üyesi adaylığı başvuruları kabulü devam etmektedir. Aday olmak isteyenler şunu bilsinler ki bizlerde ön yargı ve pazarlık olmaz. Genel Merkezimizin aldığı karar gereği biz parti olarak Saadet Partisi dışında hiçbir partinin ve ya adayın altında seçim ittifakı yapmayacağız. Ama partimizin önderliğinde her türlü ittifaka varız. Her bölgede güçlü adaylarla seçime girecek bizim dışımızda hiçbir aday ve ya partiye kesinlikle destek vermeyeceğiz. Bizim için Milli Görüş ve diğerleri vardır. Rahmetli Erbakan Hocamızın da dediği gibi “Kim Saadet Partisi dışında olup ‘Ben Milli Görüşçüyüm’ derse o ancak bir palyaçodur” 2014 Yerel Seçimleri’nin Ereğlimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dileriz.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   13.59.36.203  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır