Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Candan: Ereğli halkına ne dediysek sözümüzü tuttuk
Candan: Ereğli halkına ne dediysek sözümüzü tuttuk
 
   

     AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Devrek Yolu Kavşağı’nda asfaltlama çalışmalarına başlanan köprüde incelemelerde bulundu. Çalışmaları sürdüren firma yetkililerinden bilgi alan Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, köprünün yaklaşık bir hafta içinde hizmete gireceğini söyledi. Elmatepe Mahallesi Mevkii ile Çetin Apatay Bulvarı’nı üst geçitle bağlayacak olan köprünün kısa sürede tamamlanması için çalıştıklarını belirten Candan, şunları kaydetti: “En baştan beri üst geçidin yapılması konusunda kendi inisiyatifimizle Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştük. Akabinde ihalesi yapıldı. İhaleyi alan müteahhit arkadaşımız da mümkün olduğu kadar hızlı şekilde burayı bitirdi. Bugün de asfaltlama çalışması başladı. Hava koşulları el verdiği sürece inşallah 5-6 güne kadar asfaltlama işlemi bitmiş olacak. Bu sayede aşağıda yaşanan sıkışıklık da çözülmüş olacak. Yaptığımız istatistiğe göre, bu güzergahı kullanan 10 aracın yaklaşık 6 tanesi köprüyü kullanacak. Dolayısıyla yaşanan trafik sıkışıklığının da önüne geçilmiş olacak.”

     “EREĞLİ HALKINA SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
     Candan, ilçe halkına verdikleri sözleri tuttuklarını savunarak, şöyle konuştu: “Biz, Ereğli halkına ne dediysek sözümüzü tuttuk. Burayı açacağız dedik, yine sözümüzü tutuyoruz. Birçok dedikodu yapıldı, bunların hiç birinin aslı olmadığını siz de görüyorsunuz. Biz Ereğli’ye hizmet için geldik. Partimizle, teşkilatla, arkadaşlarımızla beraber Ereğli’ye hizmet etmeye, ilçenin faydasına olan işler için çalışıyoruz. Bugün asfaltlanmasına başlanan köprü projesinin devamı ise Gülüç Köprüsü’nden başlayıp, Kepez Mahallesi tepesinde bitecek bir kombine projedir. Proje kapsamında kaldırımlar dahil bu güzergahın asfaltlanması yeniden yapılacak. Bu sayede bölgenin bozuk yol problemini çözmüş olacağız.”

     “UCUBE DİYEN GEÇMESİN”
     Bir gazetecinin köprünün asfaltlanmasındaki gecikmeye yönelik sorusunu yanıtlayan Candan, “Bu konuyu ihaleyi alan firma ile de görüştük. Aslında çok gecikme de yaşanmadı. Burada kullanılacak malzemenin numune değerlendirme kısmı var. Gerekli testlerin yapılması beklenildi. ÇED raporu beklenildi. İzinler beklenildi. Biliyorsunuz ki resmi işler çok kolay gitmiyor. Ama biz mümkün olduğunca işi hızlandırdık.” dedi. “Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık bu köprü için ucube diyor” şeklindeki soruyu da yanıtlayan Candan, “Sadece belediye başkanı değil, başkaları da böyle söylüyor. Biz onları biliyoruz. Ucube diyen bu köprüden geçmesin.” diye konuştu. Bu arada bir gazetecinin ise “Sayın Milletvekilim sağlığınızla ilgileniyor musunuz?” şeklindeki söylemi üzerine de Candan, “Ona hiç bakmıyorum, bakmak da istemiyorum” şeklinde esprili konuştu. Candan’ın incelemeleri sırasında belediye başkanları Aydın Güngör, Bekir Çolak ile AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Belediye Meclis Üyesi Yusuf Kalay, Mustafa Kalkan, İskender Özalp, Fahrettin Karaarslan, Belediye Başkan Aday Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, bazı parti yöneticileri, işadamları hazır bulundu.

 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.190.156.212  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde çıkan fırtınada batan Kafkametler gemisinin yüzeye çıkarılan parçasında k..
29 Nisan 2024
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden tır sürücüsü önce istinat duvarına so..
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Subaşı köyünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı...
29 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde müstakil binada çıkan yangın çevredekilere korku dolu anlar yaşattı...
27 Nisan 2024
Türkiye'nin yassı ve uzun çelik üretebilen tek entegre tesisi olan OYAK Maden Metalürji Şirketlerind..
27 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 19 Kasım felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon ön..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır