Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Saadet Partisi, AKP’nin Ereğli adayına çok sevindi
Saadet Partisi, AKP’nin Ereğli adayına çok sevindi
 
   

     AKP’nin Kdz. Ereğli’de, Yerel Seçimler’e gideceği Belediye Başkan Adayı’nın resmen Dr. Hüseyin Uysal olarak bu akşam açıklanmasının ardından, ilk değerlendirmeler de yapılıyor. Saadet Partisi’ndeki İlçe Başkanlığı görevinden Kdz. Ereğli Belediye Başkan adaylığı nedeniyle kısa süre önce ayrılan SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Gökhan Göktaş da, Uysal’ın adaylığının resmen açıklanmasının partilerinde memnuniyet yarattığını belirtti.
     Göktaş, şunları kaydetti: “Saadet’ten korkuya Ormanlı’da Bayram Başol adaylıktan alındı. Elhamdülillah Saadet Partisi korkuyu saldı. Bu seçim Kandilli Belediyesi açık ara bizim inşallah. Ereğli Merkez’de de sanıldığının, beklenildiğinin aksine çok çok güzel bir oy patlaması yapacağız inşallah. Bize gelen tebrik telefonları AKP’lilere gelmiyordur. O kadar çok sevindiler ki arkadaşlarımız açıklanan adaya. Hepimize hayırlı olsun. Bu seçim Halil Posbıyık’la Saadet Partisi arasında geçecek. AKP’li arkadaşlar lütfen Ereğli’de ve Kandilli’de oyları bölüp CHP’ye çalışmayalım. Kazanamayacak, sevilmeyen, tabanın kabul etmediği, mesleği veya tecrübesi belediyecilikle ilgili olmayan, sosyal ilişkileri zayıf insanlarla vakit kaybetmeyin. Malum adayınız doktor. Memleketimizde de doktor açığı var. Ailece gitsinler sağlık sektöründe memleketimize ihtiyacı oldukları yerde hizmet etsinler. Bırakın biz de iki mühendis (Halil Posbıyık İnşaat Mühendisi ve ben Harita Mühendisi) olarak ve adaylar içinde belediyeciliği bilen ve yapmış kişiler olarak güzel ve centilmen bir seçim geçirelim. Sizler de bu yarışta kendi siyasi ve dünyevi görüşünüze en yakın partiye oy atın.”



(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.226.34.117  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır