Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Toptan: Zonguldak’taki 25 belediyeyi de alabiliriz
Toptan: Zonguldak’taki 25 belediyeyi de alabiliriz
 
   

     AK Parti’nin Zonguldak merkez ilçe ve beldelerinde toplam 25 Belediye Başkan Adayının tanıtıldığı toplantıda renkli anlar yaşandı. Ereğli grubu, adayları Opr. Dr. Hüseyin Uysal’ı desteklemek adına Canpolat Pamay Spor Salonu’nda gerçekleştirilen tören sırasında tribünlerde 5 metrelik pankart açtı. Gerçekleştirilen tanıtım toplantısına eski TBMM Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, eski Zonguldak Milletvekilleri Fazlı Erdoğan, Polat Türkmen ile Belediye Başkan adayları ve partilerin belde ve ilçe başkanları katıldı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan ise, yolda geçirdiği rahatsızlıktan dolayı tanıtım toplantısına katılamadı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının açılış konuşmasını Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptı. Zonguldak ve Kdz. Ereğli Belediyeleri’nin CHP’li olduğu halde, hiçbir ayrım yapmadan hizmet etiklerinin altını çizen Ulupınar; “Zonguldak ve Ereğli’de ‘şu güzel’ oldu dediğiniz her hizmeti AK Parti olarak biz yaptık. Zonguldak’ın altyapı sorumluluğu Belediye’de olmasına rağmen biz yaptık. Asfaltını biz döktük. Vatandaşımıza hizmet için Zonguldak’a elimizden geleni yaptık.” şeklinde konuştu.
     Eski Meclis Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan ise Zonguldak’ta 25 Belediyenin de tamamını alacak ortamın olduğunu ve AK Parti’nin de bunu başarabileceğini savunarak şunları söyledi: “27 Mayıs darbesi oluyor, 12 Mart muhtırası oluyor, 12 Eylül oluyor, 28 Nisan oluyor, 12 Şubat oluyor, oluyor da oluyor. Bunlardan etkilenmeden Türkiye pistin sonuna vardı ve havalandı. Artık hiç kimse kalkan bu uçağı, yani Türkiye’yi yeniden piste indiremeyecek. Türkiye’nin önüne takoz koymaya çalışanlar, Türkiye’nin hızını kesmeye çalışanlar, Türkiye’nin başına işler açmaya çalışanlar şunu bilmelidir ki, Türkiye geldiği yerden geri dönemez. Biz istesek de geri dönemez. Türkiye’nin hedefini engellemeye çalışanlar, içimize fitne sokmaya çalışanlar, bizi birbirimize gücendirmeye çalışanlar, karşılıklı kalplerimizi kırmaya çalışanlar var. Bu oyuna çok geldik, şimdi gelmeyelim. Birbirimizi sevmeye, birbirimizi kucaklamaya, birbirimizi muhabbeti devam ettirmeye çalışalım. Zonguldak’taki 25 belediyenin de tamamını alalım. Bu ortam var. Bunu başarabiliriz.”
     AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş da, muhalefet tarafından son zamanlarda söylenen tek şeyin “Kozlu´yu sattı” sözü olduğunu belirterek, şöyle dedi: “Biz sattığımız Kozlu’da insanlara hizmet sunduk. 50 liralık evler 200 lira oldu. Zonguldak’ta 500 lira olan evler 100 liraya düştü. Ben mi doğru yaptım, Zonguldak mı doğru yaptı? Kazandık, sattık, hizmet yaptık. Kozlu’nun nüfusu 34 binden 40 bine çıktı, Zonguldak’ın nüfusu 109 binden 105 bine düştü. Ben mi doğru yaptım, onlar mı doğru yaptı? Sattığımız yerlerde yüzlerce insan sigortalı çalışıyor. Bu mudur satmak? Kozlu’daki işsizlik 3.4 ile Norveç’in bile altına düştü. Kozlu’da yaptıklarımız ortada. Bunu Zonguldak’ta da başaracağız. Benim bunu başaracağımı bildikleri için. Bu sözleri çıkarıyorlar. Projesi olmayanlar, dedikodu yapılıyor.”
     Tanıtım toplantısına Ereğli’ye bağlı Gülüç, Ormanlı, Kandilli belde belediye başkan adayları ile birlikte yaklaşık 300 kişi katıldı. Ereğli Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Uysal’ın yanı sıra Gülüç belde Belediye Başkan Adayı İsmail Yılmaz, Ormanlı belde Belediye Başkan adayı Nail Eski ve Kandilli belde Belediye Başkan adayı Mustafa Güldalı’nın da tanıtıldığı toplantıda, partinin Ereğli Gençlik Kolları adayların açıklaması sırasında Dr. Hüseyin Uysal’ın pankartını açtılar. Tanıtım toplantısı sırasında, bu dönem aday olmayan Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ile beldeleri kapanan Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak ve Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin’e yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi. Yapılan konuşmaların ardından ilk önce belde belediye başkan adayları ardından ilçe başkan adayları ile il başkan adayı tanıtıldı ve topluca fotoğraf çektirildi.











(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 » HALKA YALAN SÖYLEYEN “YALANCI POLİTİKACILARI GÖMÜN GİTSİN” Ünal SAVAŞ

YALANCI POLİTİKACILARLA İLGİLİ BİR HİKÂYE:

Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için dolaşıyorlardı. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçtu. Çiftçi koşarak gelip gece kurda kuşa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başladı.
Ertesi sabah, şerif soruşturma için çiftliğe gelir ve çiftçiye sorar:
‘Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek…hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?’
Çiftçi cevap verir:
‘Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama POLİTİKACILARIN NE KADAR YALANCI OLDUĞUNU BİLİRSİNİZ.’

“FİLYOS VADİSİ PROJESİ” ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ ONLARCA YILDIR “KAPLUMBAĞA HIZIYLA GİDEN" YALAN SEÇİM VAATLERİYLE ZONGULDAK HALKINI KANDIRAN (Bu da aslında büyük bir başarıdır. Tebrik etmek gerekir. ZONGULDAK halkı artık kendini sorgulamalıdır.) YALANCI POLİTİKACILARI, ÖNÜMÜZDEKİ SEÇİMLERDE SİZDE, SADECE KENDİNİZ İÇİN DEĞİL, ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİ İÇİN GÖMÜN GİTSİN.

SÖZÜN ÖZÜ -1)
“MEZARLIKLAR VAZGEÇİLMEZ İNSANLARLA DOLUDUR.”

SÖZÜN ÖZÜ -2)

“BENİ BİR KEZ KANDIRIRSAN, AYIP SENİNDİR. İKİ KEZ KANDIRIRSAN, AYIP BENİMDİR.” JIGSAW

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/#!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
-   Ünal Savaş / 10 Şubat 2014- 13:40
 » BUNU KÜLAHIMA ANLAT BENİM SAYIN TOPTAN…!!! Ünal SAVAŞ

ZONGULDAK’TAKİ 25 BELEDİYEYİ DE ALABİLİRLERMİŞ.??? SEÇİM BÖLGESİ ZONGULDAK´TAN Bİ HABER YAŞAYANLARIN, HARİÇTEN GAZEL OKUMASI ANCAK BU KADAR PERVASIZCA OLUR. BUNLAR UZAYDA MI? YAŞIYOR ALLAH AŞKINA…

ZONGULDAK’TAKİ 25 BELEDİYEYİ DE ALABİLİRLERMİŞ.??? “DAVULUN SESİ UZAKTAN HOŞ GELİR” DEDİKLERİ BU OLSA GEREK. SAYIN TOPTAN, GEL SEN O HOŞ??? CIZIRTILI SESİ BİRDE BİZE SOR. HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU. SAYIN TOPTAN, GÜLDÜRDÜNÜZ BENİ. TEŞEKKÜRLER

SÖZÜN ÖZÜ MESAJ: “MEZARLIKLAR VAZ GEÇİLMEZ İNSANLARLA DOLUDUR.” YETER ARTIK SAYIN TOPTAN. ZONGULDAK’IN TIKANAN ÖNÜNÜ AÇINIZ. ZONGULDAK’IN ÖNÜNDE TAKOZ OLMAYINIZ. DEĞİŞİMİN DİLİ YAŞAM, STATÜKONUN DİLİ ÖLÜM DER.” LÜTFEN ZONGULDAK’I ÖLÜME MAHKÛM ETMEYİNİZ.

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/#!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
-   Ünal Savaş / 09 Şubat 2014- 13:53
 » “KURTLAR VADİSİ” OUT – “FİLYOS & TOPTAN VADİSİ” IN…!!! Ünal SAVAŞ

ON YILDAN FAZLA DEVAM EDEN “KURTLAR VADİSİ” DİZİSİNİN SENARİSTLERİ VE OYUNCULARI HİÇ BOŞU BOŞUNA YORULMASINLAR. OTUZ YILDIR KAPLUMBAĞA HIZIYLA VE SENDELEYEREK DEVAM EDEN, SEÇİMDEN SEÇİME YÜZLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ OY AVCISI SİYASİLERİMİZ TARAFINDAN HER SEÇİM DÖNEMİNDE ISITILIP ISITILIP TEKRAR ÖNÜMÜZE KONULAN, ZONGULDAK’IMIZIN “FİLYOS VADİSİ” PROJESİNİN REKORUNU ASLA VE ASLA KIRAMAZLAR. ARADAKİ YİRMİ YILLIK FARKI KAPATMALARI KESİNLİKLE MÜMKÜN DEĞİLDİR.

ZONGULDAK’LILAR OLARAK; BÖYLESİ KIRILMASI GÜÇ BİR REKORUMUZDA EMEĞİ GEÇEN VE KATKISI BULUNAN BAŞTA MECLİSİN KADROLU VE STATÜKOCU MİLLETVEKİLİ SAYIN KÖKSAL TOPTAN OLMAK ÜZERE TÜM SİYASETÇİLERİMİZİ; BU ÜSTÜN BAŞARILARI İÇİN TEBRİKLER, TEBRİKLER. TEBRİKLER. ZONGULDAKLILAR OLARAK SİZLERLE NE KADAR GURUR DUYSAK VE ÖĞÜNSEK AZDIR.???

SAYGILARIMLA

KENTİNE DEĞİL, KENDİNE ADAY ADAYI OLAN; KARTVİZİT BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARINA HAYIR, HAYIR, HAYIR.
https://twitter.com/unalsavas60
https://www.facebook.com/#!/unal.savas.56
Ünal SAVAŞ – Erdemir emeklisi, Kalite gönüllüsü
“Kalite formalite değildir.” “Quality is not a formality.”
-   Ünal Savaş / 09 Şubat 2014- 13:26
 
IP   3.142.53.216  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..
10 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketlerinden Erdemir Mühendislik, Kuzey Amerika Bölgesi’nin en büyük demir-çe..
07 Mayıs 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, “Planlı Eskitme Stratejisi..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır