Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Tongüç: Sandıktan, vatan hainlerine karşı birleşen ‘Milli İttifak’ çıkacak
Tongüç: Sandıktan, vatan hainlerine karşı birleşen ‘Milli İttifak’ çıkacak
 
   

     Saadet Partisi Zonguldak Teşkilatı ve Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanlığı’nın birlikte Camlı Köşk’te düzenledikleri aday tanıtım toplantısında her iki partinin temsilcileri hazır bulunurken, etkinliğe Büyük Birlik Partisi Merkez Disiplin ve Teşkilat Kurulu Başkanı Ali Keser ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç de katıldı. SP-BBP’nin Zonguldak’tan birinci sıra milletvekili adayı Yusuf Çetin, “Milli İttifak” çerçevesinde Büyük Birlik Partisi ile birliktelik gerçekleştirdiklerini ve 7 Haziran’da gerçekleşecek olan Genel Seçimler’de şaşırtacak bir sonuç alacaklarını söyledi. Kıvılcımın Zonguldak’tan ateşlendiğini ve bu kıvılcımın yayılarak tüm Türkiye’yi saracağını, AK Parti iktidarının sandığa gömüleceğini belirten Çetin, vatandaşın gözünün açıldığını ve sandıkta gerekli cevabı vereceklerini dile getirdi.
     Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ise, Türkiye Cumhuriyeti’ni bir gemiye benzeterek, gemiyi delmek ve batırmak isteyen vatan hainlerinin ellerini kesmek için “Milli İttifak” kurduklarını ve görevlerinin asil olduğunu vurguladı. AK Parti hükümetinin 12 yıllık iktidarı boyunca ülkeyi büyük bir kaosa soktuğunu belirten Tongüç, şunları kaydetti: “Ülke insanımızın yeniden ayağa kalkması için Büyük Birlik Partisi ile “Milli İttifak” kurduk. Bu toprağın suyla buluşması kadar doğal bir durum oldu. Doğal birliktelikten güç ortaya çıktı. Kimin ne dediği ya da ne düşündüğü umurumuzda değil. Ülkede 77 milyon insan yaşıyor. Türkiye Cumhuriyeti bir gemidir. Suyun üzerinde yol alıyor. Her mezhepten ve her kültürden insanın olduğu bu gemide bazı hainler delik açıp geminin batmasını istiyorlar. Biz de o hainlerin kötü emellerine ulaşmasını engellemek adına bu ittifakı ve birlikteliği gerçekleştirdik. Nedense son zamanlarda ülkemiz üzerindeki karanlık eller seçimlere gidilirken çirkin oyunlarını gerçekleştirmeye başladı. Bilindiği gibi elektriklerin kesilmesi, savcının öldürülmesi ve Ağrı olayları bunlardan sadece bir kaçıdır. Ülkemiz üzerindeki bu algı operasyonunu da çözümleyecek olan yine bizim ittifakımızdır. Türkiye üretmeyen ve istihdam yapmayan tembel bir ülke haline getirildi. Türkiye sadece faize 54 katrilyon ödüyor. Bu parayı bir araya getirip Zonguldak caddelerine dökseniz o caddeler bile yetmez. 54 katrilyonun hesabını altına vurduğumuzda ise karşımıza 600 ton saf altın gibi önemli ve ciddi bir rakam çıkıyor. Bu 600 ton saf altın milletimizin cebinden gidiyor. AK Parti hükümeti çıkmış bir de emekliye yüzde 3 mü zam yapalım yüzde 5 mi zam yapalım diye hesap içine giriyorlar. Biz iktidar olduğumuzda emeklilerimize yüzde 50 zam yapacağız. Bu zam için parayı nerden mi bulacağız? 54 katrilyon faizi taşıyan o aracın şoförünü değiştirdiğinizde zaten o paralar doğru yere gidecektir. Dolayısıyla sizin kaynak aramanıza gerek de kalmayacaktır. Gerçek kaynaklarınız kendi topraklarınızda kalacaktır. Milletimiz bunların farkındadır. En güzel cevabı da sandıkta verecektir. Sandıktan “Milli İttifak” çıkacaktır.”
     Aday tanıtım toplantısının son bölümünde, SP-BBP’nin (Milli İttifak) Zonguldak milletvekili adayları hep birlikte poz verdi.
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.149.251.155  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
23 Nisan 2024
Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetimi, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı..
22 Nisan 2024
Ereğli ilçesinde bir yıl önce işlenen cinayette ağır ceza mahkemesinde karar davası görüldü...
22 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde Jandarma üniforması ile Genel Bilgi Toplama (GBT) yapan kadın, asker deği..
22 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi’nin askeriyeden devralarak bu yıl halkın ziyaretine açtığı Kale Tepe yoğun il..
20 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Salı Günü Çocuk Şenliği düzenliyor. Başkan Posbıyık, sokak oyunları..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır