Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Çelik: Yapılacak bir erken seçimde Türk milleti ülkeyi bu zihniyete teslim etmez
Çelik: Yapılacak bir erken seçimde Türk milleti ülkeyi bu zihniyete teslim etmez
 
   

     Büyük Birlik Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, partisinin ilçe binasında düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Ülkenin, talan, vurgun, soygun ve itibarsızlık içinde, perişan bir ülke görünümünde olduğunu belirten Çelik, şöyle dedi: “Türkiye, eşsiz tarihi, coğrafi, stratejik ve kültürel imkanlarıyla dünyada sözü dinlenen güç, bir dünya gücü olabilecek bir ülke iken, Türkiye, yetişmiş insan gücü, binlerce yıllık devlet geleneği ile bölgesinde barış ve istikrarın, adalet ve refahın teminatı olabilecek bir durumdayken, bir dünya imparatorluğunun devamı olmanın verdiği tecrübe ve özgüvene çağdaş bir demokrasiyi bütün kural ve kurumlarıyla yaşayabilecek ve yaşatabilecek bir ülkedir. Ne var ki, bu mazlum millet bu aziz vatanın evlatları sistemin çarkına giren beceriksiz, bilgisiz ve basiretsiz yönetimlerle yönetilerek bu yüzden arsız yöneticilere pirim verilmiş durumdadır. Onun için bugün bahsettiğimiz gibi avantajlar ülkemizin yanında iken tam tersi bu beceriksiz yöneticilerin lehine gelişmiştir. Bunların kendi menfaatleri ülke menfaatleri önüne geçmiştir. Bu nedenlerden dolayı, özellikle son yıllarda beceriksiz, basiretsiz ve dirayetsiz yöneticilerin elinde, tarihinde hiç olmadığı kadar iç ve dış talana, vurguna, soyguna, itibarsızlığa maruz bırakılmış perişan bir ülke görünümümdeyiz. Milletin çaresizlik, yoksulluk ve daha önemlisi ümitsizlik içerisinde olduğu gözlemlenmektedir.”
     Ekonomi ve terör olaylarındaki gelişmeler konusunda da değerlendirmelerde bulunan Çelik, şöyle devam etti: “Bugün ülkeyi yönetenler, ‘IMF’ye (Uluslararası Para Fonu) borcumuz yoktur’ diyenler bu milleti kandırarak ülkeyi 673 milyon dolara yakın borca sokmuştur. Oysa ki, 2002 yılının üçüncü çeyreğinde IMF’ye olan borç yaklaşık 243 milyon dolar idi. İç politikamız ise, kifayetsiz ve muhteris kişilerin kayıkçı kavgalarıyla devlet ve milleti karşı karşıya getiren dar kafalı yöneticilerin gerilim politikalarıyla adeta tıkanmış ve kilitlenmiştir. Dış politikada Türkiye’yi ekonomik olarak köşeye sıkıştırmışlardır. Bugün ülkeyi yönetenler açılım altında teröre prim verenlerdir. Bunda da en büyük payı olan AK Parti hükümetidir. Bu kadar taviz verilirse ülkenin geleceği nokta budur. Büyük Birlik Partisi olarak diyoruz ki; bu böyle gitmez ve gitmeyecek de biz milletimize güvendik ve güveniyoruz da… Türk milleti şu an, millet iradesine saygı göstermeyen 7 Haziran 2015 Seçim Sonuçlarına itibar etmeyen bir zihniyet ‘ille de erken seçim’ diye dayatan bu hükümetin millete verecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Verse verse yokluk, kan, gözyaşı ve hüsran verir! Yapılacak bir erken seçimde Türk milleti bu oyunu bozacak, millet bu kuşatmayı yaracak, Türk milleti Türkiye’yi bu zihniyete teslim etmeyecektir. Rahmetli Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu hep derdi; ‘Biz sistemin alternatifiyiz.’ Onun içindir ki Türk milletinin son ümidi Büyük Birlik Partisi’ne güvenmek zorunlu hasıl olmuştur. Milletimiz biliyor ki, başka çare yok. Herkes bilsin ki, Büyük Birlik Partisi’ne eğer bu fırsat verildiği an partimiz uluslararası finans güçlerinin el birliği yapıp ülkeyi soyanlardan hesap soracak. Büyük Birlik Partisi yetimin hakkını yiyenlerden, devletin malını yağmalayandan, yetkilerini kötüye kullananlardan, vazifesini ihmal edenlerden hesap soracaktır.”
     Ülke gündeminin yanı sıra, Ereğli gündemiyle ilgili görüşlerini de dile getiren Çelik, şunları kaydetti: “Ülkemizde bir paralel safsatası almış başını gidiyor. Her gün şehit haberleri gelirken, güvenlik güçlerimizin 5-6 yaşlarındaki çocuk kreşlerini basarak, kamuoyunun dikkatini başka yere çekmeye çalışarak, bu durum vatan hainlerinin ayıbını örtmekten başka bir şey değil… Emniyet güçlerimizin bu tip vakalara dikkat etmeleri önemli bir unsurdur. Düşünün ki bir kreşte 5-6 yaşındaki çocuğun silahlı birini görünce onun ruh hali ne olur? Emniyet güçlerimizi bu vakalarla meşgul ettireceğinize hain terörün kol gezdiği bütün ülkemizde bu hainlerle ilgilenmeleri daha hayırlı olacaktır. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz. Kamuoyu ile başka bir şey de paylaşmak istiyorum. Aldığımız duyumlara göre, halk arasında Ereğli Belediyesi’nde çeşitli yolsuzluklar ve rant olduğuna dair söylemler ve iddialar hat safhaya çıkmıştır. Bizim elimizde konuyla ilgili bir bilgi ve ya belge olmadığı için herhangi bir girişimde bulunamıyoruz. Eğer değerli basınımızın bu konuda delillerle desteklenen bilgileri var ise ve bunları bizlerle paylaşırsa Büyük Birlik Partisi olarak halkımız adına yargı yolunu kullanarak gereğini yaparız.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   18.225.175.151  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Mayıs 2024
Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir, üretimi, yatırımları ve yarattığı istihd..
17 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi’ne bağlı ocakta eksi 540 kodunda, hazırlık çalışma..
15 Mayıs 2024
OYAK Maden Metalürji Şirketleri bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin küresel çelik gücü Erdemir,..
15 Mayıs 2024
Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) bağlı müesseselerde çalışan maden işçileri, Genel Maden İşçileri S..
13 Mayıs 2024
Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kı..
13 Mayıs 2024
Kdz. Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) tarafından, Doç. Dr. Vildan Hilal Akçay ile..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır