Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  “Beraber halay çektiklerinizin ülkeyi kan gölüne çevirdiğinden niye bahsetmiyorsunuz?”
“Beraber halay çektiklerinizin ülkeyi kan gölüne çevirdiğinden niye bahsetmiyorsunuz?”
 
   

     Cumhuriyet Halk Partisi Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Sayın Özcan Ulupınar, AKP’nin yanlış ve ülkemizi acılara boğan terör politikasının suçunu CHP’ye atabilmek için denemedik yol bırakmamış. Ulupınar’ın yaptığı bu konuşma, terörün bu hale gelmesine zemin hazırlayıp ve ülkenin bu hale gelmesindeki paylarını anlatamayan zihniyetin korkakça yaptığı siyasettir. Sanırım bir atasözü gerçekleşmiş ve ‘oruç vekilin başına vurmuş’. Sayın Milletvekili, adama sormazlar mı? 14 yıldır terörle ilgili yaptığınız açıklamalar nerede? Bir bakın bu açıklamalara ne göreceksiniz? Hemen uzağa gitmeden geçmişe bakın terör örgütü üyelerinin ülkemize elini kolunu sallayarak girmelerini sağlayanlar kimdi? Televizyon ekranlarından, yazılı ve görsel basından bu halka “bizi kandırdılar” diye ağlamaklı anlatanlar kimdi? Açılım-saçılım, aslan gibi anlatırken ülke bu hale gelince kuzu olanlar kimdi? Her seferinde bizi kandırdılar derken hiç aklınıza bunlar gelmedi mi? O kadar güzel yönetiyorsunuz ki bu ülkeyi, sizi gelen kandırıyor, giden kandırıyor. Kardeşim dediklerinizin ülkemize verdikleri zararları, yaşattıkları acıları neden anlatmıyorsunuz?
     Siz CHP’nin adam yerine bile koymadığı İmralı’daki zata neden “Sayın” dediğinizi anlatın. Bu zatın siyasi birimlerinin ve tespitlerinden yararlanıyoruz cümlelerinizi izah edin. Yoksa akıl tutulması ile bu zatın binlerce vatan evladının katili olduğunu mu unutmuştunuz? “Sayın” dediklerinizin her zaman kuzu postu giymiş kurt olduğunu niye anlatamıyorsunuz? Anlatamazsınız. Anlatamazsınız… HDP-İmralı ilişkisinde olanları niye anlatmadınız? O konuşmanızda, beraber halay çektiklerinizin bu ülkeyi kan gölüne çevirdiğinden niye bahsetmiyorsunuz? Çözüm süreci diye halka ballandıra ballandıra anlatırken neden şimdi sustunuz? O zamanlar sizden olanlar, İmralı adasını tavaf ederken siz neden susuyordunuz? Siz o zamanlarda neredeydiniz? Yoksa yine mi kandırılmıştınız? Bu toprakların vekili olmak sorumluluk ister, dürüst siyaset ister, bu topraklar doğruluk ister. İşte bu yüzden; hiç değilse bir kere bütün bunları hiç gevelemeden, kekelemeden, saptırmadan halkın gözünün içine bakarak halka anlatmayı deneyin. Sayın Milletvekili yaptığı konuşmada atasözüne atıf yaparak konuşmuş. CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı olarak biz de kendisine bir atasözü ile cevap vermek isteriz; Sayın AKP milletvekili Ulupınar, ‘Bizi bilen bilir, bilmeyen kendisi gibi bilir’.”
(ereglibulteni)
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.89.116.152  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..
28 Mart 2024
İYİ Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Murat Sesli, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Kdz. Ereğ..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır