Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Demirtürk’ün adaylığını açıkladığı Ereğli MHP İlçe Kongresi ertelendi
Demirtürk’ün adaylığını açıkladığı Ereğli MHP İlçe Kongresi ertelendi
 
   

MHP eski Ereğli ilçe başkanları Mehmet Özkanca ve İlkay Özdemir ile Ülkü Ocakları eski başkanları ve birçok delegenin de katıldığı toplantıda konuşan MHP İlçe Başkan adayı Rahman Demirtürk, birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında mevcut İlçe Başkanı ve başkan adayı Talat Şeker için “Bütün yollarda, kendi ile beraber olduğumu söylüyorum. Ben onun rakibi değil onun ağabeyiyim. O benim kardeşimdir.” dedi. Kalabalık bir grupla gittiği teşkilat binasında yaptığı konuşmada, göreve partinin ileri gelenlerince layık görüldüğünü söyledi. Partide kardeş kavgası çıkarılmak istendiğini, bunu yıkmaya geldiğini belirten Demirtürk, şöyle dedi: “Bu kararı almamdaki en büyük etken ocak başkanlığı, ilçe başkanlığı ve belediye başkan adayı olmuş, partimizde belde teşkilatlarımızda ülkücü hareketin çeşitli görevlerinde bulunmuş kardeşlerimizle, büyüklerimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucu bu göreve layık görülmemdir. Adaylığım konuşulmaya başlandıktan sonra gördüm ki, ülkücü hareket içerisinde olumlu yönde büyük bir heyecan oldu. Ülkücü hareketin, yoğun baskılar, çeşitli fitneler ile dağıtılmak, kardeş kavgası çıkarılmak istendiği, zor günlerinde birlik ve beraberliği daha da sağlamlaştırmak adına adaylığım konusunda teşvik edici övgüler aldım. Teşkilatlarımız adına ortak problem olarak görülen kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırıp, ülkücü hareketin her ferdini birbiri ile kucaklaştırıp, dağılan, parçalanan, yıpran teşkilatımızı şahlandırıp davamıza, ülkümüze, şehrimize ve ülkemize hizmet etmek görevi ve amacı ile beni bu yolda öncü eden ülkücü iradeye teşekkür ederim. Bütün samimiyetim ile ülkücü camiaya sesleniyorum. Ülkücü camiayı bizimle beraber hareket etmeye çağırıyorum. Biz, güçlü bir aileyiz. Biz, bütün sorunları güven, ilgi, beceri ve hatta ülkücü camianın verdiği teşkilat anlayışı ile aşacağız. Hazreti Hızır yoldaşımız, Hazreti Ali kılıcımız, Hazreti Ömer adaletimiz, Hazreti Muhammet de şefaatçimiz olsun. Adaylığımız, partimize ve Karadeniz Ereğli’ye hayırlı olsun. Talat benim kardeşimdir. Ben, sürekli yanındayım. Seçimde kazanırız ya da kaybederiz ama biz yine beraberiz. Bu birlik ve beraberliğin olabilmesi için bana ne düşüyor ise yapmaya hazırım. Ben, bir haftadan beri adayım. Bütün yollarda, kendi ile beraber olduğumu söylüyorum. Ben onun rakibi değil onun ağabeyiyim. O benim kardeşimdir.”
MHP eski Ereğli ilçe başkanları Mehmet Özkanca ve İlkay Özdemir’in adaylara başarı dileğinde bulunduğu topluluğa, kalabalık partili ile Ülkü Ocakları üyelerinin katıldığı gözlendi. Toplantının sona ermesinin ardından partiye gelen MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, 2 Nisan’da yapılacak Ereğli Kongresi’nin ileri bir tarihe ertelendiğini söyledi. 2 Nisan 2017 günü yapılacak kongreye ilişkin açıklamada bulunan Ayan, “2 Nisan 2017 günü yapılması planlanan MHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığı kongremiz, teşkilatla yapılan istişareler sonucunda ileri tarihe tehir edilmiştir. Camiamıza ve kamuoyunun bilgilerine arz olunur.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.210.239.12  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır