Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  MHP Ereğli İlçe Yönetimi’nden AKP ve BBP’ye ziyaret
MHP Ereğli İlçe Yönetimi’nden AKP ve BBP’ye ziyaret
 
   

İlk olarak AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetimini ziyaret Eden Demirtürk, ziyaretlerinin amacının Ereğli’ye katkı sağlamak olduğunu söyledi. Demirtürk, “Fatih Başkan ile de daha önceden bizlerin dostluğu var. Bizim AK Parti’yi ziyaret etme amacımız Ereğli’de neler yapabiliriz Ereğli’ye ne katabiliriz diye biz yola çıkmıştık siyasi anlamda. Ereğli’ye ne yapabiliriz ne kazandırabiliriz düşüncesi ile AK Parti´yi ziyaret ettik. Onlar da bizleri iyi karşıladılar. Kendilerine de teşekkür ediyoruz.” dedi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, siyasi partilerle Ereğli adına daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini söyledi. Çakır, “Ziyaretten dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Rahman Demirtürk ve ekibine teşekkür ediyoruz. Ereğli’de ortak neler yapabilirizi konuşmak amacıyla ziyaretimizin ardından sohbet gerçekleştireceğiz. Bundan sonra siyasi partilerin daha çok sıkı ziyaretlerle bir araya gelmesi gerekmekte. Çünkü Ereğli konusunda dertlerimiz ortak. Ereğli hepimizin. Hep birlikte daha güçlü bir Ereğli oluşturmaya niyetimiz var. Aynı zamanda ülke gündemi ile ilgili de çeşitli değerlendirmelerde bulunuyoruz. Teşkilatım adına Sayın Devlet Bahçeli’ye saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Türkiye ve söz konusu vatan olduğu zamanki çizgilerini takdirle karşılıyoruz. Aynı anlamda yerel bazda da onların temsilcileri ile Ereğli sorunları merkezinde hep bir arada olacağız. Bugün önümüzdeki konular ne ise onları değerlendireceğiz. Bu toplantı da daha sık bir araya gelmemizi sağlayacak.” dedi. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

BBP ZİYARET EDİLDİ
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve beraberindeki heyet daha sonra Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Turabi Çelik ve yönetimini ziyaret etti. Demirtürk burada yaptığı konuşmada, “Büyük Birlik Partisi (BBP) Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik ve Yönetim Kurul üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaret sebebimiz, gündemimiz Karadeniz Ereğli. Karadeniz Ereğli’nin meselelerini gündeme taşıma, Karadeniz Ereğli’ye ne katabiliriz anlamında bir ziyaret yapmak istedik. MHP Yönetim Kurulumuzu kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. BBP İlçe Başkanı Turabi Çelik ise, “Bizim baba ocağı girdiğimiz yerdir. Bizi onure ettiler. Teşekkür ediyoruz. Bizler ayrı düşünen insanlar değiliz. Bizler dışarıda bir arada olsak da biz bu anlamda böyle bir ziyarete hasrettik. Partiler arası ziyareti ilk defa MHP İlçe Başkanımız Rahman Demirtürk gerçekleştirdi. Kendilerine bu anlamda da ayrıca çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu ziyaretlerimiz devam eder. Karadeniz Ereğli’ye de hizmet etmeye hep beraber devam ederiz.” dedi.
 
 
Yorumlarınız
 
IP   44.222.161.54  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
28 Mart 2024
Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetimince d..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, seçim gezileri kapsamında ..
28 Mart 2024
Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branş..
28 Mart 2024
Birleşik Kamu-İş Genel Sekreteri Özgür Aras, 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından dar gelirliler içi..
28 Mart 2024
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından düzenlenen Marka Ve..
28 Mart 2024
Seçime sayılı günler kala hız kesmeyen AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, ber..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır