Sık Kullanılanlara Ekle |  Reklam  |  İletişim
  Siyaset 
  Ocakcı: 2019’daki seçimler, ülkemiz için kader seçimleridir
Ocakcı: 2019’daki seçimler, ülkemiz için kader seçimleridir
 
   

Ocakcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “2019 seçim süreçleri ve bilhassa Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemli, adeta ülkemizin kader seçimleridir. Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimlerde başarılı olmak ve ülkeyi tek adam rejiminden kurtarmak için şimdiden yoğun bir çalışmaya girmiştir. Yaşadığımız şu anki süreç partimizin kongre ve kurultay süreçleridir. İnanıyorum ki partimiz bu kongre süreçlerini Türkiye’de olduğu gibi Zonguldak ve ilçemiz Ereğli’de sağlıklı bir şekilde tamamlayacaktır. Elbette, ülkemiz için böylesine önemli bir seçimlere giderken hiçbirimizin hata yapma lüksü yoktur. Hepimizin dikkatli olması gereklidir. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi mensupları, yöneticileri olduğu kadar il başkanlığımızın, belediye başkanlarımızın ve milletvekillerimiz için de geçerlidir. İki yıla yakın bir zaman içinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe örgütümüzü yönetici arkadaşlarımla birlikte partimizin başarısı için çalıştık. Geçtiğimiz bu iki yıl içerisinde ülkemizde beklemediğimiz çok olaylar oldu. Bunlar bizleri ve ülkemizi derinden sarstı. 15 Temmuz emperyalist destekli darbe girişiminde Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe Örgütümüz doğru yerde durdu. AKP İktidarının propagandasının kuyruğuna takılmadık, onların ülkeyi değil kendilerini ayakta tutmaya çalıştıkları kendi marşlarını çaldıkları kendi oynadıkları mitinglerine destek vermedik katılmadık. Ereğli Belediye Meclisindeki gelişmeleri basınımız dikkatle takip etti. Türkiye tarihinde ilk kez iktidar partisinin Encümen üyeliklerinde Cumhuriyet Halk Partisi meclis üyelerimizin seçilmesini sağladık. Birçok zaman AKP belediyesinin Ereğli’ye verebileceği zararları gücümüz doğrultusunda önlemeye çalıştık. Referandum halk oylaması, peşinden Adalet yürüyüşü ve Adalet mitinginde Cumhuriyet Halk Partisi Kdz. Ereğli İlçe örgütü başarılı bir sınav verdi.
9 Aralık’ta yapılacak ilçe kongremizde delegelerimiz tarafından yeniden seçime gireceğiz. Tekrar görev almamız halinde ben ve yönetim kurulundaki tüm arkadaşlarımız; belediye başkanlıkları, milletvekilliği ve diğer organların adaylıkları ya da seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli tabanı ve Ereğli kamuoyunun istekleri ve sesinin doğrultusunda kararlar alıp, hep birlikte hareket edeceğiz. Bireysel istekler ve arzuların esiri olmamız asla kabul edilemez. Cumhuriyet Halk Partisi tabanına ve Ereğli tabanına ters ya da partimin ve Ereğli´nin istemediği bir adaylık peşinde elbette ben, yönetim kurulu arkadaşlarımın ve partililerimin hiç biri olmayacaktır. Ben ve arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partisi’nin kaybetmesine sebep olabilecek hiçbir davranışın ve hareketin içinde olmayız. Bu dönemlerde elbette siyaseten Cumhuriyet Halk Partisinin başarısızlığını ve kamuoyunun aklını karıştırmak isteyenlerin oyunlarının tutmayacağını bilerek Ereğli’de Cumhuriyet Halk Partimizin mutlaka kazanacağına inanıyorum. Ben ve arkadaşlarım Cumhuriyet Halk Partimizin başarısı için varız, başarısı içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim bu kararlı duruşumuz devam edecektir. Ereğli ve partimiz CHP’nin çıkarlarını önde tuttuğumuz bu çok önemli 2019 seçim sürecinde, milletvekilliği, belediye başkanlığı başta olmak üzere tüm aday olunacak makamlara da aday olmayı düşünen çok değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyelerimizin de en az bizler kadar duyarlı ve kararlı olduklarına inancımızın tam olduğunu da kamuoyunun bilgisine sunarım.”
 
 
Yorumlarınız
 
IP   3.142.144.40  
Ad Soyad*
Yorum*
Güvenlik Kodu:
Güvenlik Kodu  
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.  
 
 Günün Diğer Gelişmeleri
17 Nisan 2024
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve yeni seçilen Belediye Meclis üyeleri, Belediye Ba..
16 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği motosiklet, hafif ticari k..
16 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte kentteki tüm derelerde temizlik çalışması başl..
14 Nisan 2024
Karadeniz Ereğli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki kişi yaralandı. Yaralılar hastaney..
13 Nisan 2024
Kdz. Ereğli Belediye Meclisi, seçimden sonra ilk toplantısını yaparak göreve başladı. Belediye Başka..
12 Nisan 2024
Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, otomobil sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle meydana ge..





 
Anasayfa | Sık Kullanılanlara Ekle | Yayın İlkeleri | Künye | Reklam | Facebook | Twitter | İletişim
ereglibulteni© 2012-2024 Tüm Hakları Saklıdır